spokojnie dostaniesz nawet zeszłoroczne zwykle jest duży nadmiar
2014.05.09-11 - V Festiwal Dobrego Piwa i XI Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie
Collapse
X
-
W nadmiar Teku to raczej wątpię
Comment
-
-
Sami świetli ludzie odwiedzą festiwal? Będę poszukwal teku w sobotę wieczorem.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bazyl36 Wyświetlenie odpowiedziCo jest grane czemu nie widzę dalszych postów po za tymi dziewięcioma skoro jest ich już 77?
Pewnie znów jakaś niekompatybilność z Tapatalkiem lub innym ustroistwem.
Comment
-
-
Giełda jednak od 12.00? To już ostateczna wersja?www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Kolekcjonerzy mogą się przybywać o 10.00, a godz. 12.00 jest podana dlatego, że od tej godziny oficjalnie FDP w sobotę się zaczyna, więc nie może być podana wcześniejsza. Ale ludzie już się zazwyczaj kręcą po terenie przed południem też.
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sudety Wyświetlenie odpowiedzi
Comment
-
-
W tym roku spotkanie piwowarów odbędzie się w Promenadzie Stadionu - ma to swoje zady i walety.
Walety:
- duża, przejrzysta przestrzeń
- półotwarta, zatem nie trzeba wychodzić na zewnątrz na papierosa (jakiś kącik palacza się zrobi na uboczu)
Zady:
- beton, beton, beton
- może być mało urządzeń do siedzenia i stawiania piwa, zatem kto ma jakieś przenośne siedziska, to niech się zabezpieczy.
Po za tym - miałam dylemat, czy wybrać miejsce, gdzie słychać mocno hałas z obwodnicy, czy tez miejsce za Sceną Muzyczną. Wybrałam to drugie, mam nadzieję, że będzie można pogadać Do 15.20 cisza, a potem zagra nam pod piwko Takie Trio oraz Flying Moses.
Dostęp do toalet będzie też bezpośrednio z terenu spotkania.
Będzie witrynka na piwo, podobna do tej, co rok temu.
Wejście na spotkanie:
- tylko piwowarzy z piwem domowej roboty, minimum 5 l.
Każdy piwowar może przyprowadzić jedną osobę towarzyszącą. Proszę nie tworzyć sytuacji sztucznych, pt. "warzę z żoną, to weźmiemy dwoje znajomych" bo znam ja Was większość i dobrze wiem, że mało jest takich par i jeśli warzysz sam za żony pozwoleniem, to żona jest właśnie osobą towarzyszącą (tudzież odwrotnie - żona warzy, tak jest u mnie)
Piwo będzie można zdeponować w sobotę w miejscu spotkania w godzinach wcześniejszych - nr tel. do kolegi (tego samego co rok temu), do którego będzie trzeba zadzwonić w tej sprawie: Krzysiek: 501497499.
Do zobaczeniaLast edited by Marusia; 2014-05-05, 08:37.
Comment
-
-
Czy w piątek będzie możliwość zdeponowania piwka?Save water, drink beer ...
http://www.parowozy.com.pl/
http://www.kamery.wolsztyn.pl/
https://www.facebook.com/pages/Browa...10?ref=profile
Comment
-
-
-
Na ile ostateczna i odpowiadająca rzeczywistości jest lista wystawców i konkretnych piw które deklarują lać na swoich stoiskach?
Wiem że pewnie trudno odpowiedzieć na to pytanie, ale może by wymagać od wystawców zgłaszanie czego nie uda im się dowieźć mimo planów? W zeszłym roku było kilka sytuacji, gdy piwa na które się liczyło nie pojawiły się w ogóle.Last edited by concerto; 2014-05-05, 12:17."... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"
Comment
-
Comment