Witam serdecznie!
Istnieje pewne wydawnictwo o nazwie "Browarnictwo - przemysl fermentacyjny", T. Pazera.
Niestety wtedy gdy chciałem ja zakupić nie była nigdzie osiagalna. Ostatnio znowu pojawiła się w księgarniach internetowych (w tradycyjnych niestety nie udało mi się jej znaleźć).
Pytanie więc do jej posiadaczy - warto wydać na nią te kilka złotych i zakup jej będzie jakąś pomocą przy amatorskim warzeniu?
Dziękuje za uwagi i pozdrawiam wszystkich
Istnieje pewne wydawnictwo o nazwie "Browarnictwo - przemysl fermentacyjny", T. Pazera.
Niestety wtedy gdy chciałem ja zakupić nie była nigdzie osiagalna. Ostatnio znowu pojawiła się w księgarniach internetowych (w tradycyjnych niestety nie udało mi się jej znaleźć).
Pytanie więc do jej posiadaczy - warto wydać na nią te kilka złotych i zakup jej będzie jakąś pomocą przy amatorskim warzeniu?
Dziękuje za uwagi i pozdrawiam wszystkich
Z pewnością autor wychwala przebogate i idące zarazem z duchem czasu i nowoczesności piwowarskie tradycje kolebki piwowarstwa czyli Związku Radzieckiego - na przykładzie moskiewskiego browaru Ostankino (choć ten ruszył chyba po 1951 roku
)
? Wyszukiwarka nic nie pokazała pomimo wpisywania różnych opcji
. A to przecież starówka, zaledwie 300 m od głównego dworca DB, więc raczej odwiedzających nie brakuje, zapewne z Polski również. A jak wyczytałem na stronie...
Comment