Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pIvo
Kraków, ciekawe piwa
Collapse
X
-
rzeczone piwo bylo wczoraj rano w promocji i stało nie w dziale piwa, a w głównym ciągu komunikacyjnym pomiędzy stoiskiem z pieczywem a wędlinami, w ilosci naprawdę duużej (na palecie), więc powinno jeszcze tam być...Comment
-
W Almach wybór piw coraz większy...
... a będzie jeszcze lepiej. Warto będąc w pobliżu Almy, dawniej Krakchemia (Pilotów 6 i Galeria Kazimierz) zaglądnąc, gdyż wybór jest teraz podobny jak w Gambrinusie.Comment
-
Brackie dalej dostępne jest w Realu w M1 i chyba wychodzi na to że zagościło juz tam na stałe. Z innych polskich piw nie ma w tym sklepie praktycznie już żadnego innego ciekawego piwa.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.Comment
-
Już gdzieś o tym pisało że sieć sklepów ABC przejął Polo Market, co za tym idzie wiedziałem iż zastanę tam Lecha Pilsa. Jednak to co zastałem przerosło moje najśmielsze oczekiwania. W lodówce stoi sobie Specjal Mocny i Jasny Pełny w butelkach. Na półce Kujawiak, Królewskie , Piast z promocyjną nalepką, obydwa Kasztelany w nowej szacie. Była także ostatnia butelka Van Horna (piwo dla sieci robione przez Van Pura) oraz dwie wersje puszkowe (w tym jedna robiona bodajże przez Głubczyce).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BEERBOYS1998Na półce KujawiakComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumW którym sklepie. Na Gertrudy też ? W byłym kinie Wanda.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes- kawiarnia Hutnika Kraków - ul. Ptaszyckiego 4
- sklep spożywczy „DL”, os. Ogrodowe 7
- sklep spożywczy Marek Filipow, os. Stalowe 5
- sklep spożywczy "Witarol" os. Słoneczne 8
- sklep spożywczy "Witarol" os. Kolorowe 16B
to miejsca gdzie można nabyć piwo Hutnicze z Relakspola.Comment
-
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesz tego co wyczytałem na forum Hutnika i sam potwierdziłem - na pewno nie ma i nie będzie już Hutniczego na Kolorowym, zapewne do wyczerpania zapasów też na Słonecznym (Struga). Przybył nowy lokal między Kościuszkowskim (obok bloku nr 11) a Dyw. 303 sklep ARO.Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes... Przybył nowy lokal między Kościuszkowskim (obok bloku nr 11) a Dyw. 303 sklep ARO.Comment
-
fakt, że nie jest to sklepik typu Karmelicka ileśtam
ale moim skromnym zdaniem można w Jakuzie to samo nałapać do butelki za 2 zł za 0,5lComment
Comment