Dunkel zaczął śmierdzieć
Całość oblepiona syfem z chmielenia. Nie wiadomo czy fermentuje, czy ściemnia. Myślałem, że po nim, ale spróbowałem i smak był zadowalający. Trza ratować!
Przelałem do kranikowego wiaderka dodając 220g cukru buraczanego i wtedy... zmierzyłem balling. 5blg...
Heh. Zostawiłem na dzień w kranikowym. Fermentuje baran...
i sączy się kropelka na 30 minut z kranika... Zaczęło nawet bananami pachnieć; poza tym zapach winny, ale to chyba od ciemnych słodów.
Dziwne to piwo będzie...
![Smutek](https://www.browar.biz/core/images/smilies/br/frown.gif)
Przelałem do kranikowego wiaderka dodając 220g cukru buraczanego i wtedy... zmierzyłem balling. 5blg...
Heh. Zostawiłem na dzień w kranikowym. Fermentuje baran...
![Jęzor](https://www.browar.biz/core/images/smilies/br/tongue.gif)
Dziwne to piwo będzie...
Comment