Nie sądzę. Robią je na pewno ze ścieków albo ropy naftowej, tylko dodają trochę słodu, żeby można napisać na etykiecie, że zawiera słód. Może zasugerowałaś się prawdopodobnie najlepszą butelką na świecie?
Ochłonąłem [Tu składamy samokrytykę]
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziMoże zasugerowałaś się prawdopodobnie najlepszą butelką na świecie?
Comment
-
-
Kupiłem piwo Bosman Full, gdy z dostrzegłem,że krawatka i kontra jest inna.Chwalą się, ze dostali złoty medal na Jesiennym Spotkaniu Browarników 2008.Pewnie startowało tam same piwo z CP(nie wygrał Kasztelan?)
.Żeby nie jechać po tym piwie, szczerze muszę napisać, ze piana w szkle utrzymała się bardzo długo , smak bez zmian-czyli nijaki.chyba muszę przestać zbierać makulaturę, gdyż wcześniej czy później się otruję
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Ja wczoraj wypiłem Okocim Premium, z dwóch powodów - żeby spróbować i dlatego, że Łomże nie stały w lodówce, a Okocim stał, więc na pierwsze piwo trzeba było nabyć coś zimnego i schłodzić sobie spokojnie Łomże.
I więcej nie spróbuję...
Okocim Premium to przesadnie nagazowana mdła ochyda
Miałem za swojeLast edited by iron; 2009-04-08, 13:56.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziochyda
Comment
-
-
Ale to była taka ohyda, że aż ochydabigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Przedwczoraj w jednej z pięknych wrocławskich piwnic spożyłem lanego "Piasta" sztuk 2 i pół a na koniec spotkania zaszalałem i wziąłem lanego "Carlsberga" śmierdzącego starymi jajkami i siarkowodorem i wtedy mój żołądek powiedział "basta" i mnie rozbolał.
I słusznie! I nie mam do niego o to żalu..."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Po roku przerwy wypiłem Lecha Premium(znowu na wczasach), wrażenia hmm.Pierwszy łyk jako tako , potem totalna nijakość, poprawiłem na drugi dzień Bosmanem by zobaczyć czy jest różnica- była minimalna.Oba wynalazki nadają się tylko do polania karkówki , czy kiełbaski.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Być może będę miał niedługo skany kilku p/w widokówek z Chojnic, Człuchowa i Czerska zawierających browary. Dlatego wypitych kilka dni temu dwóch prawiepiw tj. lechów premium beczkowych nie wstydzę się, choć smaku piwa trudno mi się było doszukać.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Dobry wieczór/Dzień dobry,
chciałem złożyć samokrytykę ponieważ godzinę temu popełniliśmy z silvianem po butelkowym Żubrze!
Mamy dwie okoliczności łagodzące (ja mam nawet trzy):
- miejsce zdarzenia - pizzeria, w której nie było nic poza produktami KP (nasze żonki nagle zgłodniały po północy),
- godzinę wcześniej zdegustowliśmy (kolejno wstecz): Porter z Cieszyna, Brackie oraz laną Pszenicę Paulanera,
- (moja okoliczność osobista) - jutro melduję się w Chorzowie i na pewno wypiję coś zacniejszego niż Żuberek!
Do zobaczenia!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziDobry wieczór/Dzień dobry,
chciałem złożyć samokrytykę ponieważ godzinę temu popełniliśmy z silvianem po butelkowym Żubrze!
- miejsce zdarzenia - pizzeria, w której nie było nic poza produktami KP (nasze żonki nagle zgłodniały po północy),
- godzinę wcześniej zdegustowliśmy (kolejno wstecz): Porter z Cieszyna, Brackie oraz laną Pszenicę Paulanera,
- (moja okoliczność osobista) - jutro melduję się w Chorzowie i na pewno wypiję coś zacniejszego niż Żuberek!
Do zobaczenia!Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziDobry wieczór/Dzień dobry,
Do zobaczenia!"Niech zatrwożą się niewierni, przyjaciele, na sztorc kosa..."
Comment
-
-
Normalnie zszedłem na psy.Zamiast znaleźć gdzieś pod blokiem pustą butelkę po tychaczu lub pogrzebać w okolicznych śmietnikach, to poszedłem do sklepu i po prostu kupiłem
to coś.Etykieta już jest, ale co najgorsze ja to "piwo" piłem.Wrażenie zostanie zapamiętane na dłuższy czas.Nawet paskudny full z Bosmana jest lepszy .Jak można coś takiego produkować i wypuszczać na rynek i jeszcze szczycić się jakie to smaczne .
Po dwóch łykach zrezygnowałem.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
To już normalnie choroba.Poszedłem za ciosem i kupiłem Żywca Fulla.
Jakimś cudem zmęczyłem, ale potem momentalnie wylądowałem w ustronnym miejscu.
Ci co piją bardzo często te koncernowe wyroby to muszą być twardzielami, albo po prostu chyba są masochistami.
Eksperymenty z tychaczem i parszywcem mam już na dłuższy czas z głowy.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
Comment