Twoje propozycje zmian w dziale Kolekcjonerstwo/Birofilistyka

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ART
    mAD'MINd
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.02
    • 23925

takie rzeczy należy umieszczać w Galerii w sekcji Reklamy > Opakowania
    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• remfire
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2004.03
      • 1334

O tym wiem, ale pomyślałem że skoro zapałki czy magnesy( których cały związek z piwem polega na umieszczeniu na nich loga browaru czy piwa) zasłużyły na oddzielny dział, to dlaczego wszelkiego rodzaju opakowania kilku piw nie mają mieć własnego działu w Kolekcjonerstwie ? Maja przecież znaczne większy zwiazek z piwem niz wspomniane wcześniej drobiazgi , a na dodatek niektóre z nich sa przeciez naprawdę ładne i warte uwiecznienia na fotce.
      Last edited by remfire; 2007-07-26, 21:12.

Comment

• ART
        mAD'MINd
        🥛🥛🥛🥛🥛
        • 2001.02
        • 23925

rozumiem, nie uznaję tego jednak jak na razie jako obiekt kolekcjonerski, firmowanych KEGów też tu nie umieszczamy, pomimo że mają związek z piwem...

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Aldach
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2003.07
          • 1269

Można by natomiast wydzielić osobny dział dla smyczy. Jest tego w innych gadżetach naprawdę dużo, są popularne i często wydawane a także chyba kolekcjonowane.

Comment

• Kowalsik
            Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
            • 2002.05
            • 157

A wlasnie - jest wyrazne rozdzielenie miedzy Galeria a Kolekcjonerstwem? Widze, ze wiele rzeczy jest tu i tu, np. cenówki, przywieszki czy plakaty. Czy jest jakis prosty sposob rozpoznania co jest Kolekcjonerstwem, a co Galeria? W Galerii nie ma podzialu na browary, zatem znalezienie czegos co nas nie interesuje jest trudne. Nie ma tez mozliwosci zaznaczenia, ze czegos poszukujemy badz mamy na zbyciu...

Comment

• becik
              Generał Wszelkich Fermentacji
              🍼🍼
              • 2002.07
              • 14999

Jestem również za stworzeniem działu ze smyczami i za likwidacją działu: pocztówki elektroniczne.
              Co do gadgetów takich jak cenówki etc jestem za przeniesieniem tego wszystkiego z galerii do innych gadgetów w kolekcjonerstwie
              Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• Kowalsik
                Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                • 2002.05
                • 157

A moze tam, gdzie jest wiele pozycji, jednak wydzielic odrebne dzialy? Np. cenowek jest pewnie duze kilkadziesiat... Mozna spojrzec, czego jest wiecej, i tez stworzyc kategorie.

No i neony - dzial taki jest i tu i tu :-)

Comment

• kiszot
                  Pułkownik Chmielowy Ekspert
                  🍼🍼
                  • 2001.08
                  • 8107

Może by tak dział "odzież"?
                  Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
                  1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D

Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
                  Mein Schlesierland, mein Heimatland,
                  So von Natur, Natur in alter Weise,
                  Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
                  Wir sehn uns wieder am Oderstrand.

Comment

• becik
                    🍼🍼
                    • 2002.07
                    • 14999

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedzi
                    Jestem również za stworzeniem działu ze smyczami i za likwidacją działu: pocztówki elektroniczne.
                    Czy moja propozycja sprzed 2 lat zostanie rozpatrzona pozytywnie bądź negatywnie w najbliższym czasie? Brak reakcji nie jest odpowiedzią

1. Likwidacja pocztówek elektronicznych
                    2. zastąpić go działem: smycze
                    Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• ART
                      mAD'MINd
                      🥛🥛🥛🥛🥛
                      • 2001.02
                      • 23925

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedzi
                      Czy moja propozycja sprzed 2 lat zostanie rozpatrzona pozytywnie bądź negatywnie w najbliższym czasie? Brak reakcji nie jest odpowiedzią

1. Likwidacja pocztówek elektronicznych
                      2. zastąpić go działem: smycze
                      Moja odpowiedź także obecnie jest ta sama - jak będę miał stabilną sytuację w zw. z finansowaniem BrowarBizu to będą wprowadzane postulowane usprawnienia, które to także wymagają czasu. Na razie czas który mógłbym spędzać nad usprawnieniami spędzam na poszukiwaniu reklamodawców i realizowaniu w związku z tym zobowiązań.
                      Last edited by ART; 2010-04-22, 12:05.

Comment

• Cooper
                        Pułkownik Chmielowy Ekspert
                        🍼🍼
                        • 2002.11
                        • 6056

Wystarczy że zmienimy podstawową klasyfikację/listę browarów wg miejscowości a nie ich nazw własnych i będzie dobrze a wszelkie problemy znikną w mig
                        Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
                        1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• becik
                          🍼🍼
                          • 2002.07
                          • 14999

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedzi
                          Wystarczy że zmienimy podstawową klasyfikację/listę browarów wg miejscowości a nie ich nazw własnych i będzie dobrze a wszelkie problemy znikną w mig
                          ten temat też postulowałem kilka lat wcześniej, ale ART-a nie czytasz, najpierw stabilna sytuacja finansowa, później przyjemności

Comment

• ART
                            mAD'MINd
                            🥛🥛🥛🥛🥛
                            • 2001.02
                            • 23925

Niezelżenie od sytuacji, nie krępujcie się aby pisać tu swe uwagi. Wszystko w końcu jakoś się ułoży, a najlepiej żeby było tu umieszczone, bo nigdy nie wiadomo kiedy piorun walnie i może się uda łącznie pouwzględniać to i owo przy pracach aktualizacyjnych.
                            Last edited by ART; 2010-04-22, 14:36.

Comment

• pizmak666
                              Major Piwnych Rewolucji
                              🍼
                              • 2006.12
                              • 1904

Dla mnie dużym ułatwieniem było by coś takiego:
                              Klikam na użytkownika i widzę co on posiada czego ja poszukuję i na odwrót.
                              „Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”

"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".

Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.

Comment

• ART
                                mAD'MINd
                                🥛🥛🥛🥛🥛
                                • 2001.02
                                • 23925

oooo! O takie propozycje idące o krok dalej chodzi mi także!

Comment

Przetwarzanie...
                                X