takie rzeczy należy umieszczać w Galerii w sekcji Reklamy > Opakowania
Twoje propozycje zmian w dziale Kolekcjonerstwo/Birofilistyka
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
O tym wiem, ale pomyślałem że skoro zapałki czy magnesy( których cały związek z piwem polega na umieszczeniu na nich loga browaru czy piwa) zasłużyły na oddzielny dział, to dlaczego wszelkiego rodzaju opakowania kilku piw nie mają mieć własnego działu w Kolekcjonerstwie ? Maja przecież znaczne większy zwiazek z piwem niz wspomniane wcześniej drobiazgi , a na dodatek niektóre z nich sa przeciez naprawdę ładne i warte uwiecznienia na fotce.Last edited by remfire; 2007-07-26, 21:12.
Comment
-
-
rozumiem, nie uznaję tego jednak jak na razie jako obiekt kolekcjonerski, firmowanych KEGów też tu nie umieszczamy, pomimo że mają związek z piwem...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
A wlasnie - jest wyrazne rozdzielenie miedzy Galeria a Kolekcjonerstwem? Widze, ze wiele rzeczy jest tu i tu, np. cenówki, przywieszki czy plakaty. Czy jest jakis prosty sposob rozpoznania co jest Kolekcjonerstwem, a co Galeria? W Galerii nie ma podzialu na browary, zatem znalezienie czegos co nas nie interesuje jest trudne. Nie ma tez mozliwosci zaznaczenia, ze czegos poszukujemy badz mamy na zbyciu...
Comment
-
-
Jestem również za stworzeniem działu ze smyczami i za likwidacją działu: pocztówki elektroniczne.
Co do gadgetów takich jak cenówki etc jestem za przeniesieniem tego wszystkiego z galerii do innych gadgetów w kolekcjonerstwieGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Może by tak dział "odzież"?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziJestem również za stworzeniem działu ze smyczami i za likwidacją działu: pocztówki elektroniczne.
1. Likwidacja pocztówek elektronicznych
2. zastąpić go działem: smyczeGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziCzy moja propozycja sprzed 2 lat zostanie rozpatrzona pozytywnie bądź negatywnie w najbliższym czasie? Brak reakcji nie jest odpowiedzią
1. Likwidacja pocztówek elektronicznych
2. zastąpić go działem: smyczeLast edited by ART; 2010-04-22, 12:05.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Wystarczy że zmienimy podstawową klasyfikację/listę browarów wg miejscowości a nie ich nazw własnych i będzie dobrze a wszelkie problemy znikną w migPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedziWystarczy że zmienimy podstawową klasyfikację/listę browarów wg miejscowości a nie ich nazw własnych i będzie dobrze a wszelkie problemy znikną w migGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Niezelżenie od sytuacji, nie krępujcie się aby pisać tu swe uwagi. Wszystko w końcu jakoś się ułoży, a najlepiej żeby było tu umieszczone, bo nigdy nie wiadomo kiedy piorun walnie i może się uda łącznie pouwzględniać to i owo przy pracach aktualizacyjnych.Last edited by ART; 2010-04-22, 14:36.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Dla mnie dużym ułatwieniem było by coś takiego:
Klikam na użytkownika i widzę co on posiada czego ja poszukuję i na odwrót.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
oooo! O takie propozycje idące o krok dalej chodzi mi także!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment