Mamy więc nowego Portera i Karmelowe. Nie piłem więc szczegółów nie znam.
2010.06.11-12 - Lwówek Śląski, Festiwal Smaków Regionalnych
Collapse
X
-
Czyli miałem dobre (czyli złe) wieści. I z czego mamy być niby zadowoleni?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziCzyli miałem dobre (czyli złe) wieści. I z czego mamy być niby zadowoleni?
Comment
-
-
Krawatka krzywo przyklejona, eksluzywnemu piwu to nie wypada
Dobrze, że chociaż butelka brązowa.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LowenBrau Wyświetlenie odpowiedziMamy więc nowego Portera i Karmelowe. Nie piłem więc szczegółów nie znam.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kishar Wyświetlenie odpowiedziSpodziewałem się czegoś całkowicie innego, porter cieszy ale to jak mniemam zmiana receptury, a Karmelowe no cóż mnie nie raduje takie "piwo".Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Ponieważ portery to mój ulubiony gatunek piwa to się cieszę, a jeszcze bardziej się ucieszę z Karmelowego jeżeli będzie to piwo takie jak warzono w PRL (nisko alkoholowe piwo dosładzane ze słodem karmelowym i barwiącym) a nie jakiś wymysł z chemiczny z dodatkiem, tfu, karmelu amoniakalnego?"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skitof Wyświetlenie odpowiedziTaką oto pamiątkę można było kupić.
Comment
-
-
-
No i jakie piwo lane wygrało?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedziRychnovski Zilvar. Drugi był Staropolski, a trzeci Żywe z Koreba bodajże.Last edited by Maggyk; 2010-06-14, 08:48.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedziDrugi był Staropolski
Comment
-
Comment