Przybytek ten usytuowany jest w starym domku ale ogródek i wnętrze ok. Najważniejsze co tam jest to Sambor niefiltrowany (4,-). Poza tym z beczki "normalny" Sambor (3,50) i Tyskie.
Mielno, 1 Maja 4, Piwiarnia O'Key [zamknięte]
Collapse
X
-
Teraz Sambor 4,- a niefiltrowany 4,50. Z tym że niefiltrowany nie jest w stałej ofercie gdyż jak stwierdził własciciel browar rozlewa go w piątek, a on nie zamawia dużo więc starcza mu na niedługo(teraz juz w niedzielę się skończył).Ale może w sezonie bedzie więcej. Poza tym na Euro 2008 wystawiony jest w ogródku telebim.Comment
-
Nie dane mi bylo odwiedzić tego lokalu, ale piłem sambora niefiltra w jakimś lokalu na promenadzie. Gdy przyglądałem się jemu i podziwiałem niekwestionowaną mętność usłyszałem niezły tekst od gościa który stał przy nalewaku: "mętny jest bo to resztka z kega, w tej resztce to on z 10% alk. ma"
A piwko było pysznePozdrawiam
djComment
-
Jedyne warte uwagi piwne miejsce w Mielnie. Właśnie wróciliśmy i cały poprzedni tydzień piwkowaliśmy tylko tam. A w ofercie:
- Kowal Pszeniczne 7zł
- Kowal Ciemne 7zł ( oba taniej niż u Kowala w Koszalinie, tam po 8 zł)
- Brok niefiltrowany 6 zł (pyszny!)
- Sambor 5 zł
Jest też oczywiście coś dla fanów extremalnych smaków czyli Warka i Tyskie po 5 złComment
-
Comment
Related Topics
Collapse
-
Kolejny wiedeński browar odwiedziliśmy na zakończenie dnia 29.04.2024.
Wielka, stylowa, 5-piętrowa kamienica o pięknie zdobionej białej elewacji, znajduje się w dzielnicy Füfhaus w odległości 600 m od dworca Wien Westbahnhof. Mieści się tu 4-gwiazdkowy hotel, a od 2019 roku także...-
Channel: Austria
-
-
Część wpisów w sieci sugerowała, że browar ten już nie działa, inne nie. Ale po pierwsze nie zawsze warto wierzyć informacjom z wizytówki na profilu firmy na Google (pamiętajmy, że to nie opisywana firma jest administratorem tych danych - tylko Google, a bywa, że internetowy gigant publikuje...
-
Channel: Islandia
2025-01-19, 20:34 -
-
Szedłem dziś jedną z głównych arterii Bydgoskiego Przedmieścia, gdy na słupie ogłoszeniowym dostrzegłem plakat informujący o zlokalizowanej tuż obok Galerii Piwa. Wszedłem więc w podwórko, gdzie wśród pawilonów (czytaj: budek) zlokalizowanych przed Polo Marketem znalazlem Galerię Piwa....
-
Channel: Kujawsko-Pomorskie
-
-
30 października cichaczem zadebiutował nowy browar rzemieślniczy w mojej okolicy - Browar Rojber.
Usytuowany pod adresem Borek 9 w Jemielnicy.
Od dwóch lat powstawał a teraz wreszcie hula i można napić się 3 piw na początek - Weizen, Pils i APA.
Rojber...-
Channel: Browary polskie
2021-11-07, 16:28 -
-
Świeża sprawa, sklep otwarty pół godziny temu
Dziś czynny od 14 do 21, dam znać, jak się wywiem jaki jest plan na regularne godziny.
Sklep z piwem na Nowych Żernikach, w pobliżu stadionu miejskiego, czyli w okolicy, gdzie raczej za wiele dobrego piwa się nie uświadczyło....-
Channel: Dolnośląskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment