Sklepik znajduje się na skrzyżowaniu Rydygiera i Brodatego, oklejony reklamą Tyskiego. Duży wybór piw czeskich: Primatory, Skalaki, Opaty i piwa z Novej Paki. Mają też Pernstejna i Portera z Pardubic. Poza tym Obołony i Lwowskie 1715, Porter i Premium. Z polskich piw trzeba wspominiec o Ciechanie Wybornym,Mocnym, Pszenicznym i Miodowym oraz o całej gamie z Fortuny. Z ciekawszych "masówek" mają Bosmany, Kasztelana, Lecha Pils ale tylko w puszcze. Złotego Bażanta też widziałem
Wrocław, Rydygiera / Brodatego, Drink Hala
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wrojtek Wyświetlenie odpowiedziDoszło Czernihowskie Białe i... Pszeniczne Weizen Bier z Browaru Cornelius!
a nazywa się Cornelius
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotry Wyświetlenie odpowiedziz browaru Kiper
a nazywa się Cornelius
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotry Wyświetlenie odpowiedzinie ma prawd częściowych - są tylko prawdy i kłamstwa - to co na etykiecie jest napisane to nie jest odzwierciedleniem prawdy - piwo to wszak produkowane jest w browarze kiper
Wiadomo o co chodzi. O to, żeby sie nie kojarzyło z tanimi piwami z Kipera. Według mnie bardzo słusznie.
Comment
-
-
Znaleźć tam można również Łomże Eksport w butelce, Koźlaka i Żywe z Browaru Amber, Hebana czarnego z Juranda, Zlatoprameny: Premium i chyba Bursztynowe poza tym pszeniczniaki: Faustus, Frater, Franziskaner (również ze szklanką), Paulaner i jak się nie myle Erdinger...
Comment
-
-
Dzisiaj w ofercie zanotowałem obecność piw:
- Naturalne i Rycerz z Browaru Gościszewo
- Fortuna - Komes Porter
- Opaty : 17%,14%,13%,12% i 11%
Z nowości "masówek" :
-Pilsner Urguell z ładnym pokalem 0,5l.
-Heineken 1,5l. w "szampańskiej" butli
-Kaper w butelce 0,5l.
Smacznego
Comment
-
-
uprzejmie informuję, że w sklepie pojawił się:
- Ciechan Wyborne ze świąteczną etykietą
- Ciechan Porter 0,33
- CIECHAN PORTER W KAMIONCE 0,5l. WERSJA LIMITOWANA!
(25-miesięczny termin leżakowania)
Cały czas w ofercie Naturalne i Rycerz z Gościszewa
Comment
-
Comment