Browar Hajduki, nr 1 - Hajduki Real Ale

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• pebejot
    Koło, Sienkiewicza 35, Beefteka Browar Koło
    pebejot
    Z końcem roku w Wielkopolskim Kole rozpoczął działalność browar restauracyjny.
    Browar "Beefteka Browar Koło" zlokalizowany jest w pobliżu centrum, półtora kilometra od dworca kolejowego.
    Lokal mieści się w budynku handlowo-usługowym na dolnym poziomie, dość zakamuflowany...
    2022-01-10, 16:18
  • Prusak
    Nachmelená Opice, Ležák 11
    Prusak
    Piwo o wyrażnie zaznaczonej bazie slodowej. Coryczka jak na czeską jedenastek ciuteczkę za niska. Wysycenie średnie, piana też niezbyt intensywna. Może być, choć nie stawiałbym tego piwa w czołówce czeskiej klasyki.
    Być może na miejscu smakowałoby lepiej.
    2019-09-21, 08:47
  • Jaroslav
    "Doradą z musem kucharze usiłowali podbić serca jury"
    Jaroslav
    "Doradą z musem kucharze usiłowali podbić serca jury"

Bili się nie o złotą patelnię, a o prestiż. Dziesięciu najlepszych kucharzy z najbardziej uznanych restauracji zmierzyło się w konkursie na "Wielkopolskiego Kucharza Roku".

...
    2006-09-20, 07:18
  • adam16
    Browar Hajduki, czyli próby warzenia czynione przez Adama XVI-go Śląskiego...
    adam16
    Browar Hajduki, Warka nr 1.
    Wszystko zaczęło się od przypływu paru złotych, dzięki czemu mogłem kupić zestawu urządzeń z Browamatora. Od tej chwili czekałem na najbliższy dzień wolny od pracy.
    Taki dzień wypadł w środę 6 października 2004 roku. Przyszedłem z nocy z silnym...
    2004-10-12, 10:21
  • kiszot
    Browar Hajduki-Hajduki Ciemne P-51
    kiszot
    Warka #2 hajduckiego browaru

Przyjemny ciemniaczek chociaż wydaje mi się,że jest troszkę za dużo winnych posmaków(podobno tak jest z piwami z gotowców).Ale nie sa one zbyt natarczywe.
    Niestety piana prawie zerowa.
    Zapach ładny niezbyt intensywny.
    Kolorprawie...
    2005-02-28, 15:07
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...