Chętnie kupię duży parasol ogrodowy lecha , żywca , tyskiego lub warki
kupię duży parasol ogrodowy Lecha, Żywca, Tyskiego lub Warki
Collapse
X
-
-
czy to jakaś niepisana zasada że w każdej aukcji birofilistycznej uczestniczy ___UFO___ ?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
A Harnasia nie chcesz? Ostatnio przedstawiciele CP oferowali takowy do 20 zgrzewek. Skontaktuj się z takim gościem, kup od niego odpowiednią ilość piwa i parasol twój. A piwo przecież też ci się pewnie przyda .Comment
-
We Wrocławiu taka promocja była do Piasta, ale na pewno było to więcej niż 20 zgrzewek. Nie jestem pewien, czy przypadkiem nie 200 jednostek (Piast Mocny i wrocławski butelka i puszka).Comment
-
Comment
-
Chyba nie rozumiem: jak dla mnie 200 "jednostek", to 200 butelek, czyli 20 zgrzewek po 10 jednostekComment
-
200 jednostek/case'ów/showcase'ów. Case i showcase znaczy opakowanie zbiorcze w żargonie PH. W przypadku innych towarów niż piwo używa się również formy "display", są też kartony na które zwykle skłąda się kilka display'i.
Na poziomie hurtowym kupuje się już na palety i trucki. Truck to, o ile się nie mylę, 26 palet.Comment
-
Acha. No to się tu nie przerzucajcie żargonem tylko piszcie po ludzkuComment
-
Przeważnie Truck tzw. "wózek" mieści 26 palet puszki i 28 palet butelki. W mixie może to się rozszerzyć do 30, no i zależy to jeszcze od rodzaju "ciągnika" i oczywiście od wagi i wielkości naczepy.Comment
Comment