Jeśli ktoś wpadł na taki pomysł wcześniej to przepraszam za plagiat ale nie znalazłem podobnego wątku.
W ofercie Browamatora jest Brew-kit do wyrobu Cydru - chcę go dodać do warki podczas gotowania co pomoże uzyskać piwo o posmaku jabłkowym.
Warka : - Pilzneński 3 kg
- Monachijski 1 kg
- Caraamber 0,2 kg
+ w/w Cydr cała pucha ?
chmielenie 30 gram goryczki od początku
drożdże S 04 .
Co myślicie o takim pomyśle i ile waszym zdaniem dodać Brew-kit-? mi chodzi po głowie cała pucha !
W ofercie Browamatora jest Brew-kit do wyrobu Cydru - chcę go dodać do warki podczas gotowania co pomoże uzyskać piwo o posmaku jabłkowym.
Warka : - Pilzneński 3 kg
- Monachijski 1 kg
- Caraamber 0,2 kg
+ w/w Cydr cała pucha ?
chmielenie 30 gram goryczki od początku
drożdże S 04 .
Co myślicie o takim pomyśle i ile waszym zdaniem dodać Brew-kit-? mi chodzi po głowie cała pucha !
Comment