Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baklazanek
Kota nie ma - myszy harcują!
Collapse
X
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baklazanekJak będę w okolicy to wpadnę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Audija też ale widzę że dzisiejsze harcowanie nam nie wyszło Ania była gotowa,ale nie było dla kogo zatańczyć no nic , jutro jeszcze chyba będziemy sami przed powrotem kota
Comment
-
-
ja jak zawsze jestem tylko nie w okolicy Hinterzarten a co do harcowania to czeba będzie chyba powoli kończyć bo giełda w Żywcu się już też skończyła więc koniec naszych harców
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Audija jak zawsze jestem tylko nie w okolicy Hinterzarten a co do harcowania to czeba będzie chyba powoli kończyć bo giełda w Żywcu się już też skończyła więc koniec naszych harców
Comment
-
-
Nie ma na forum radzi , ta to umiała harcowaćLast edited by sibarh; 2005-09-09, 10:44.2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika StaryKocurNo, wyjechali na Zlot wyszyscy decydenci i prędko nie wróąą, więc może trochę pobrykamy, pohasamy, albo przynajmniej coś popsujemy
Co Wy na to?
Comment
-
-
Możemy zrobić to sami, jak swego czasu zachęcał Adam Słodowy.
Na początek proponuję do wyboru harce następujące:
1. Rozmydlanie tematów,
2. Pisanie nieortograficzne,
3. Wycieczki osobiste indywidualne i zbiorowe,
4. Nadużywanie mordek
5. Prowokacje,
6. Inne
Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Comment
-
Comment