Zapraszam do komentowania tematu: Opiekunowie / Moderatorzy działów i gorące powitanie Twilight_Alehouse na nowym stanowisku moderatorskim w dziale PIWO - KONKRETNIE
Nowi Opiekunowie / Moderatorzy działów - Twilight_Alehouse
Collapse
X
-
Nowi Opiekunowie / Moderatorzy działów - Twilight_Alehouse
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
Gratuluję koledzę, choć trudna praca przed nim, ale wierzę, że dasz radę, w końcu jesteś właściwym człowiekiem na właściwym miejscu. Twoje zdrowieŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nikita_banitaDopominał się oficjalnego wprowadzenia, dopominal to ma . Chyba jako pierwszy zostałem upomniany przez nowego moderatora. Jego zdrowie
Dzięki bardzo za oficjalne wprowadzenie i za życzenia
Moje zadania będą miały charakter bardziej porządkowy niż moderatorski. Na pewno będę ochrzaniał jak ktoś "niekanonicznie" będzie tytułował nowe tematy, ale poza tym będę grzeczny
Wasze
Comment
-
-
Koledze Moderatorowi Twilightowi_Alehouse'owi należy życzyć, aby nie miał nic do roboty
(chociaż pewnie i tak pojawią się nieuzasadnione merytorycznie oceny piw, zwłaszcza z-wiadomo-których-browarów )Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
oceny na razie będą jeszcze mojej jurysdykcji podlegać- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
moje gratulacje, witaj w klubie obyś nie miał nic do roboty, a jesli juz to abyś miał jej małoGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
No, no konkretnie gratuluję. Zdrowie nowego Opiekuna / Moderatora
Konkretnie zadbaj o ten dział fotum
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARToceny na razie będą jeszcze mojej jurysdykcji podlegaćWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Gratulacje! W takim dziele to przynajmniej wiadomo, co należy usuwać, bo w dziale Przy Piwie to już tylko kwestia gustu
Comment
-
-
Rozrasta nam się WładzaTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Twilight_Alehouse - gratulacje i powodzenia w moderowaniu (czyt. sprzątaniu) Piwa konkretnie!
Comment
-
Comment