118. Mikroborwar T_Obywatela Tychy. Start 24.09.2005
Polskie Browary Domowe - spis
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
121. Krakowski Browar Domowy Lupus - Kraków, dz. Biały Prądnik - Wschód, start 24-09-2005Last edited by mwojtaszek; 2005-10-04, 11:41.Marek - domowarzyciel namiętnyComment
-
122. Wieliczański browar domowy PrzemAś - na cześć głównego browarnika i jego pomocnicy nie tylko w produkcji . Wieliczka 2 piętro, strych i piwnica na spokojnym osiedlu.
Start od 30.08.2005r.
Dokonuje wpisu, gdyż pierwsze piwko zacierane jest spożywalne , co mam nadzieje mnie do tego upoważnia.Comment
-
124. Kielecki Browar PierwszoMajowy
Kielecki Browar Pierwszomajowy , Kielce , założony marzec 2004, początkowo TowarzyszWiesław niedawno dołączył kolega Perfektus.Comment
-
-
129. Browar Domowy "Birofil" - Poznań Górczyn
Piwowar Kony warzy od początku 2005, zwlekałem z wpisem bo miałem w planach zmianę nazwy (ta powstała na poczekaniu bez dłuższego zastanowienia) ale mi sie nie chce. Doszedłem do wniosku, że nie nazwa jest najważniejsza i wolę się pozastanawiać nad następną warką...Comment
-
132. Browar Feeryczny - lokalizacja ruchoma (teoretycznie Wro). Oficjalnie początek działalności lipiec 2005 (na końcie unikatowy mix piwa z pirosiarczynem sodu).Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
Comment