No to ja też bym na tą impreskę się pisał!!!
Zimowe swawole w Gdyni (21.I.)
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Zimowe swawole w Gdyni (21.I.)
Nawiązując do tego tematu:
Proponuję, spotkać się w piwnym gronie i odwiedzić w sobotę (21.I.) o godzinie 17,00 "Dom Piwa" w Gdyni, który się mieści przy ulicy Traugutta2.
Jeżeli czas nam na to pozwoli dokończylibyśmy nasza biesiadę na beczkowym Rycerzu w Atucie. I tym miłym akcentem moglibyśmy nazwać nasze spotkanie "weekend z Gościszewem".
Ps. Bardzo proszę Art'a o wklejenie do tego tematu posty "spotkaniowe", które znalazły się w temacie "Dom Piwa". -
-
Post są wydzielane chronologicznie, więc post wzmacniacza zgłaszający akces do imprezy wstawiłam. Wstawiając inne, twój post znalazłby sie na samym końcu, a w to on zawiera wszelkie ważne informacje.
A żeby było na temat mnie nie będzie i tym razemŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
-
Na spotkaniu będę posiadał zniżki PKP na giełdę Warszawską. Chętnych proszę o wcześniejszy kontakt z moją osobą.Comment
-
Szykuję się na te swawole, zwłaszcza że nie miałem jeszcze pszyjemności bycia na spotkaniu Forumowiczów w Gdyni. Bywałem do tej pory na spotkaniach Forumowiczów w Gdańsku, Bielkówku, Łapinie i Pułtusku.
Mam nadzieję, że ostra zima nam nie przeszkodzi w spotkaniu.
Pozdrowienia,
M.Comment
-
postaram się wpaść (99%) choć na chwileczkę.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika SimonDzisiaj, 21 stycznia 2006 r. od 17.00 spotkanie pod patronatem browaru regionalnego, z degustacją piwa nalewakowego !Last edited by Bombadil13; 2006-01-21, 15:58.PoszukujęComment
-
Długo by tak opowiadać, co się działo na spotkaniu, ale może pokrótce napiszę, że nasze swawole trwały długo (zabawa zakończyła się na "Pokładzie" w rytmie lat 80-tych ), w doborowym gronie (14 osób) przy znakomity piwie. Mam nadzieję, że fotografie pojawią się już niedługo i będą one mogły zrecenzować wyczerpująco nasze zimowe spotkanie.
Ps. Bardzo dziękuje za serdeczną gościnę k.DOMPIWA a k.Simon’owi za możność degustacji piwa z regionalnego browaru. WaszeLast edited by abernacka; 2006-01-22, 08:13.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaBardzo dziękuje za serdeczną gościnę k.DOMPIWA a k.Simon’owi za możność degustacji piwa z regionalnego browaru. Wasze
Dziękuję również kol. skandalowi za możliwość degustacji piwa domowego
Dziękuję kol. dyrektorowi za możliwośc degustacji piw z Zabrza.
Dziekuję kol. pepesz, mario123, skandal za podzielenie się wiedza dotyczacą piwowarstwa domowego i wszelkie rady.
A że podziekowaniom niebyłoby końca... dzięuję wszystkim uczestnikom spotkania za miłą rodzinną atmosferęLast edited by Bombadil13; 2006-01-22, 09:30.PoszukujęComment
-
Wiam wszystkich którzy wczoraj nie omieszkali z zaproszenia do DOMU PIWA. Jeszcze raz bardzo dziękuje za udział we wczorajszym spotkaniu. Cieszę się, że udało nam spełnic oczekiwania związane z naszym spotkaniem. Zapewniam że już niedługo rozszerzymy asortyment piw z browarów regionalnych. A co do Okuniewa to myślę, że było to miłe zaskoczenie dla wszystkich którzy zostali do samego końca. Pozdrawiam.Comment
Comment