Słyszałem plotki, że ART uruchomi statystyki w Dzienniku piwnym
Aktualizacja 13.04.2006 godz.23.00
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13Słyszałem plotki, że ART uruchomi statystyki w Dzienniku piwnymWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
-
no wreszcie zdążyłem wszystko przecztać na forum i nikt mi nie przeszkadzał.
co do statystyk nie ma tak pięknie ;D- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
nic, to był taki pijański wybryk- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTco do statystyk nie ma tak pięknie ;D
Coż przynamniej próbowałem, mam nadzieję, że zostanie mi wybaczone gdyż działełem w dobrej wierzePoszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konyJak to nic ?
Wydaje mi się że pomieszałeś mordki w postowniku
Stout był na dole a teraz jest na środku, to może prowadzić do depresji i prób samobójczych.
NIC NIE PAMIĘTAM- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Druga sprawa. Klikam N! pojawiają się nowe posty i nowe komentarze. Bez klikania nowych postów przechodzę do zakładki 'Komentarze' i zaraz potem klikam zakładkę 'Forum. W efekcie zamiast trafić do zakładki z nowymi postami trafiam do wyszukiwarki forumowej. Wygląda to tak jakbym przeczytał wszytskie nowe posty na forum. Nie wiem czy to jest jasno wyrażone, ale cos mi tu nie graMM961
4:-)
Comment
-
-
poprawione, dzięki.
Shlangi - http://www.browar.biz/forum/showpost...9&postcount=11 to to samo co w p. 2 postu #14?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment