Mnie tylko zastanawia temat "Piątek z Gambrinusem pod Lamusem" Czy to znaczy, że nasze kufle w środku zostaną, a my na ulicy? Czy też, że tak upojny wieczór to będzie?
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
Mnie tylko zastanawia temat "Piątek z Gambrinusem pod Lamusem" Czy to znaczy, że nasze kufle w środku zostaną, a my na ulicy? Czy też, że tak upojny wieczór to będzie?
Pewnikiem na co najmniej 5, reszta od waszej chęci spotkania zależy.
A niby czemu mielibyśmy nie mieć chęci, sugerujesz, że z okazji Waszego przyjazdu Wroc będzie piwkował gdzie indziej, żeby Was nie spotkać?
Ja tam mam obawy, że te 15 miejsc to będzie za mało, zwłaszcza, że dodatkowymi gośćmi będzie Beata i Paweł z Żywca, trzeba się chyba będzie posiłkować sąsiednimi stolikami....
Ostatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2006-07-27, 11:24.
A niby czemu mielibyśmy nie mieć chęci, sugerujesz, że z okazji Waszego przyjazdu Wroc będzie piwkował gdzie indziej, żeby Was nie spotkać?
Ja tam mam obawy, że te 15 miejsc to będzie za mało, zwłaszcza, że dodatkowymi gośćmi będzie Beata i Paweł z Żywca, trzeba się chyba będzie posiłkować sąsiednimi stolikami....
Właśnie się dowiedziałem, że dzisiaj jest "Dzień Admina". Tak więc Art i ja pijemy dzisiaj na koszt pozostałych uczestników spotkania!
Taaa... To ja wtedy, też bym musiała trochę wypić
Dziś mam taki nastrój, że albo przyjdę na jedno małe (czyli 0,5 litra), albo wypełznę z knajpy, jak już będą zamykali - obie opcje koszmarne
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Taaa... To ja wtedy, też bym musiała trochę wypić
Dziś mam taki nastrój, że albo przyjdę na jedno małe (czyli 0,5 litra), albo wypełznę z knajpy, jak już będą zamykali - obie opcje koszmarne
Witam mam do oddania korek jak w temacie. Za darmo/za piwo. Lokalizacja Wrocław, galeria dominikańska lub pl. Grunwaldzki. Wysyłam tylko za przedpłatą. Stan jak na zdjęciu
Znalazłam na działce i pomyślałam, że ktoś może uznać za okaz kolekcjonerski
Wrocławska Feta czyli Festiwal Piwa, Wina i Sera. Edycja jesienna. W klimatycznych wnętrzach Concordii Design. Tym razem, Wrocławska Feta zaprezentuje się w kolorach i smakach pięknej złotej jesieni
Comment