było wesoło a kto nie był - niech żałuje !
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumJa mogę najwcześniej w przyszłą środę.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Chyba niebawem przyjdzie mi organizować spotkanie wyjazdowe
Znalazł się kupiec na mieszkanie...Piweczko Roku 2007 rozstrzygnięte!
W browar.biz: smrtan | w Piweczko.org: slobodan
Mój browar domowy
Etykiety moich piw domowych
Comment
-
-
Jeśli tylko nie wypadnie mi akurat wtedy notariusz - to się piszę...Piweczko Roku 2007 rozstrzygnięte!
W browar.biz: smrtan | w Piweczko.org: slobodan
Mój browar domowy
Etykiety moich piw domowych
Comment
-
-
o tej godzinie jutro moje myśli dalej owładnięte będą egzaminem z ciepłownictwa, który zaczynam o 16. O ile oczywiście z niego wyjdę po tym czasie, uprzejmie prosiłbym jakąś dobrą duszyczkę o SMSa przypominającego o spotkaniu ok. 17-17:30. Będę bardzo wdzięczny. W przeciwnym razie jest duża szansa, że w szale poegzaminowym wsiądę w tramwaj i udam się do domu na spoczynek, a wtedy jest po sprawie :/
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumCzy poza mną, e-prezesem i Titusem ktoś się wybiera do Szynku jutro na 18:00 ?To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
Comment