W drodze przetargu ja i Albeertos zostaliśmy upoważnieni do zajęcia się organizacją pogiełdowego spotkania. W związku z tym, pierwszą rzeczą o którą chcemy poprosić jest wstępna deklaracja osób chętnych do udziału w tym spotkaniu. Chcemy wiedzieć czy mamy tylko zarezerwować lokal i jakiej wielkości, czy też chętnych będzie na tyle dużo, że warto pomyśleć o zaopatrzeniu we własną beczkę. Przy okazji możecie dołączyć swoje sugestie i marzenia na ten temat, które weźmiemy pod uwagę albo i nie.
8.12.2007 Poznań, spotkanie pogiełdowe.
Collapse
X
-
Ja i Slavoy chętni!
Życzenia: ma być dobre piwo i w przystępnej cenie, a w pobliżu jakieś dobre żarcie
Czy ktoś z szanownych forumowiczów dysponuje miejscem noclegowym dla naszej dwójki? Nie jesteśmy wymagający, wystarczy kawałek podłogi i coś do przykrycia
-
-
Ja na kilka godzin też bym wpadł. Wszystko wskazuje na to, że ze synem. Chyba, że on zaraz po giełdzie będzie rwał się do powrotu, do dziewczyny, wtedy będę sam."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
A może to połączyć z tradycyjnym grudniowym spotkaniem wielkopolskich piwowarów domowych (też byłych )"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Ze względu na wzgląd, też należałoby mnie porachować i dodać do imprezowiczówWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann Wyświetlenie odpowiedziA może to połączyć z tradycyjnym grudniowym spotkaniem wielkopolskich piwowarów domowych (też byłych )
Chociażby dlatego, że zawsze lepiej zrobić dwie imprezy niźli jedną
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kony Wyświetlenie odpowiedziPrzeszło mi to przez myśl przez moment ale jednak nie sądzę żeby to była dobra koncepcja.
Chociażby dlatego, że zawsze lepiej zrobić dwie imprezy niźli jedną
Oczywiście jak będę mógł to stawie się na obu.„Amatorom konopi indyjskich należy się przypomnienie, że naczelną zasadą rządzącą chemią mózgu jest zasada równowagi.
Nie można bezkarnie zmieniać składu tej biochemicznej zupy, a przynajmniej nie można tego robić na dłuższą metę...”
Dr hab. med. Przemysław Bieńkowski
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kony Wyświetlenie odpowiedziPrzeszło mi to przez myśl przez moment ale jednak nie sądzę żeby to była dobra koncepcja.
Chociażby dlatego, że zawsze lepiej zrobić dwie imprezy niźli jedną"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kony Wyświetlenie odpowiedzi...zawsze lepiej zrobić dwie imprezy niźli jedną
A przy okazji Kocie_z... - jesteś 2-osobowa? Jakiś odmienny stan? A może mnie policzyłaś???
Comment
-
Comment