Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
Wyświetlenie odpowiedzi
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziA co Wy się tak ostatnio co tydzień ukulturalniacie?
Jeszcze się odchamita do tego stopnia, że nie bedziecie chciely z namy prostakamy gadać...Maciek
Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBA Wyświetlenie odpowiedziJa będę dziś później.
Na Lamusa się nie załapiemy nijak, a pod TV się tak miło siedzi...
Comment
-
-
Ja będę we Wro od 16.30, więc jakby co to telefon i natychmiast zjawiam się gdzie trzeba
Zresztą, pewnie i tak pójdę sobie do Lamusa poczytać pszenicę i książkę też
Comment
-
-
Będę z żoną w piątek we Wrocławiu. Od godziny 20 będziemy zwarci i gotowi
Gdzie mamy przyjść?
Dostęp do netu będę miał tylko do środy do godz 23. Jakby co to prześlijcie proszę na PW jakiś komórkowy namiar co by w piątek ew. zadzwonić.„Amatorom konopi indyjskich należy się przypomnienie, że naczelną zasadą rządzącą chemią mózgu jest zasada równowagi.
Nie można bezkarnie zmieniać składu tej biochemicznej zupy, a przynajmniej nie można tego robić na dłuższą metę...”
Dr hab. med. Przemysław Bieńkowski
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pezet, mój telefon jest w stu miejscach w sieci, dasz radę?
Co do piątku to proponuję tym razem starą, dobrą, Lamusinę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziPezet, mój telefon jest w stu miejscach w sieci, dasz radę?
Co do piątku to proponuję tym razem starą, dobrą, Lamusinę
Lamusik pasi. Do zobaczenia„Amatorom konopi indyjskich należy się przypomnienie, że naczelną zasadą rządzącą chemią mózgu jest zasada równowagi.
Nie można bezkarnie zmieniać składu tej biochemicznej zupy, a przynajmniej nie można tego robić na dłuższą metę...”
Comment
-
-
No to rezerwuję Lamusa, kafle, bo przy barze się nie zmieścimy raczej?
Chyba, że wczoraj za mocno poszaleliście
Comment
-
-
Dziękujemy za bardzo miłe spotkanie
Lamusik trzyma szpan!
Pozdrawiamy już z Gniezna„Amatorom konopi indyjskich należy się przypomnienie, że naczelną zasadą rządzącą chemią mózgu jest zasada równowagi.
Comment
-
-
Gdzie robimy przedświąteczne spotkanie? Armine?
Comment
-
-
Stolik zarezerwowany. Będzie jeszcze ktoś oprócz mnie i JAQBY?
Comment
-
Comment