|
|
||||
|
||||
|
Zapraszam do Szczecina na X Międzynarodową Giełdę Birofilów PIVARIA 2010.
jej termin to sobota 13 marca br. Miejsce to jak zwykle Dom Kultury "Słowianin", mieszczący się dosłownie nad Dworcem Głównym przy ul. Korzeniowskiego 2. Rozpoczynamy o godz. 8.00 a kończymy o 13.00. Sponsorem imprezy jest Browar "Bosman". Wiem, że są przygotowywane kolekcjonerskie nowosci. Chętni będą mogli na miejscu napić się piwa ze szczecińskiego browaru. ![]() W przeddzień, tj. w piątek 12 marca zapraszam na Imprezę integracyjną, która odbędzie sie w pubie PIVARIA (www.pivaria.pl) ![]()
PIVARIA - jedyny polski Piwny Magazyn Kolekcjonerski. Kopalnia wiadomości dla hobbystów: Pij BROWAR czytaj PIVARIA. ART edytował/a post 07-02-2010 o godz. 18:09. Powód: popr. link |
|
|
||||
|
||||
|
W tym tygodniu zacznę wysyłać zaproszenia.
![]() Jesli chodzi o hotele to polecam, z racji bliskości Giełdy, hotel "Gryf"-al. Wojska Polskiego, "Pocztylion"-ul Dworcowa oraz "Rycerski" przy Bramie Portowej ![]()
|
|||
|
|||
|
Grodzisk już się szykuje.
|
|
|
||||
|
||||
|
Elbląg też się melduje.
|
|
|
||||
|
||||
|
W składzie około 12-tu osób
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Krzysiek,wiem ,że może zabrzmi to dziwnie,ale czy giełda /tak jak w roku poprzednim/ rozpocznie się o 8,00?Czy może była by możliwość rozpoczęcia giełdy wcześniej?Chociaż o 1 godzinkę
![]() Pytam,ponieważ wybieraliśmy się na giełdę,ale teraz się zastanawiam ,czy jest sens ![]() Prawie 700 km ,słabe połączenie,bylibyśmy w Szczecinie o 5,30 ,potem giełda od 8 no i zaraz pociąg do Lublina /chyba 10,48/. |
|
|
||||
|
||||
|
Słuszna uwaga Seniora
|
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
Co do godz. 8.00 to nie mój wymysł lecz właściciela obiektu. W praktyce jak zapewne zauważyłeś i tak ciut wcześniej otwieramy podwoje... Czy jest sens? Na te pytanie musisz już sobie sam odpowiedzieć ![]() Przy okazji: zaproszenia zostały już wysłane. Otrzymają je osoby, które w ubiegłym roku zarejestrowały się w naszej bazie. Pozdrawiam ![]()
|
||||
|
||||
|
--------------------------------------------------------------------------------
Witam, Mam zamiar odwiedzic giełde w Szczecinie po raz pierwszy.Jeżeli ktoś z przyjezdnych na tą giełde posiada na zbyciu jakies etykiety,kontry ,krawatki z Browaru Elblag i Braniewo chetnie coś kupie. Poszukuje etykiet,kontr,krawatek z "Czasów na EB",oraz exportowych na Rosje i Kanade i inne.Mogą być także na butelkach.Pozdrawiam Adam |
|
|
|||
|
|||
|
Elbląg pozdrawia Kolegów-birofilów i melduje przybycie na giełde w dużym składzie. Jednocześnie przypominamy że mamy jeszcze trochę podstawek z limitowanej edycji naszej giełdy.Zainteresowanym ich nabyciem podaje kontakt; aszulc59@gmail.com lub andy590@poczta.onet.pl .pozdrawiam Andrzej
|
|
|
||||
|
||||
|
Podziękowania za otrzmane zaproszenia na Kolejną Giełde w Szczecinie.
Dziękuje Krzysiu |
|
|
||||
|
||||
|
ZIĘBICE już się pakują , Jurek Wajda i drugi Jurek
co prawda ten drugi jedzie pierwszy raz do Szczecina i bez zaproszenia ale liczy na kawałek miejsca. Do spotkania
|
|||
|
|||
|
Witam, nigdy nie byłem na giełdzie w Szczecinie, w tym roku planuje się wybrac, czy zaproszenie dostają tylko osoby te które były w ubiegłych latach czy ja tez moge takie otrzymac?
|
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
Pozdrawiam i do zobaczenia "na drugim końcu Polski" ![]()
|
||||
|
||||
|
Cytat:
![]() do spotkania ![]()
|
||||
|
||||
|
Cytat:
Odpowiem więc serio: nie, nie wystarcza. Żywiec to Żywiec, a Szczecin to Szczecin. Rejestrując się w Żywcu nie jesteś automatycznie przenoszony do bazy np. w Białej Podlaskiej lub w Tychach czy też w innym miejscu w Polsce. ![]() Spytaj Jurka, z którym się wybierasz. On Ci to wszystko wytłumaczy. ![]()
|
||||
|
||||
|
OK, dotarło do mnie
a swoją droga to szkoda że nie ma jednej bazy tych spod znaku kufelka ![]() JK
|
||||
|
||||
|
Cytat:
![]()
|
||||
|
||||
|
Czy Ktoś z forumowiczów jest chętny na wymianę jakiś piwek, lub przywiezienie ciekawostek ze swojego regionu lub po prostu mającego dostępność do piw ciężko dostępnych ?
|
||||
|
||||
|
Klub z Elblaga może przywieźie piwa browaru Kormoran z Olsztyna.
|
|
|
||||
|
||||
|
Niestety, nie będzie mi dane być, niemniej jednak prośbę mam. Na Giełdę wybiera się kolega Ahumba. Wyraził chęć pomocy w zakresie "pośrednictwa". Gdyby pojawiły się jakieś etykiety z domowych (o co bardzo proszę) to Maciek jr przejmie. Nawet jest chętny do przejęcia podwójnych porcji (on też zbiera). Z góry dziękuję. Miłej zabawy.
|
||||
|
||||
|
Cytat:
![]()
|
||||
|
||||
|
Mam prośbę, jeśli ktoś mógłby przywieźć jakieś ciekawe piwka (w szczególności asortyment z Ciechanowa, Konstancina, Gościszewa, Kormorana, Janowa) to chętnie nabędę. Interesują mnie też wszelkie niepastery, oprócz Krajana, Czarnkowa i Ambera.
|
||||
|
||||
|
Szukam oraz kupię lub wymienię gadżety dot. czeskiego piwowarstwa
![]()
|
|||
|
|||
|
witam serdecznie, jestem kolekcjonerem butelek piwnych
będę akurat w szczecinie w dniu trwania giełdy czy mogę na nią zajść bez zaproszeń, karnetów i takich tam. czy to raczej zamknięta impreza. z góry dzięki za odpowiedź. |