Gdyby ktoś z Warszawy wybierał się do Żywca w piątek to o 8:22 na "wschodnim" wsiada większa paczka ludzi z Białej Podlaskiej (pociąg do Bielska Białej, pośpieszny)
2009.06.19-20 - Żywiec: XIV Międzynarodowa Giełda Birofiliów, Festiwal Piwowarów
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mafar Wyświetlenie odpowiedziJaka jest ilość tych wafli ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika misjogi Wyświetlenie odpowiedziBo ja chciałbym dla mamy,taty,babci i dziadka. .Polakom gratulujemy Brackiego
Gdy rozum śpi budzą się demony
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mafar Wyświetlenie odpowiedziMylisz się. Chodzi mi o to żeby wprowadzić sprzedaż jeden komplet - jedna osobaZbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mafar Wyświetlenie odpowiedziMylisz się. Chodzi mi o to żeby wprowadzić sprzedaż jeden komplet - jedna osobaPozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika karin861 Wyświetlenie odpowiedziDlatego moim zdaniem powinny być one dodawane do karty uczestnika...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika soltys1313 Wyświetlenie odpowiedziA jeśli ktoś nie ma karty uczestnika a będzie na giełdzie ?Polakom gratulujemy Brackiego
Gdy rozum śpi budzą się demony
Comment
-
-
Ludzie nie bądźcie naiwni. Te podstawki pojawią się na allegro zanim wrócimy z Żywca do domów. Będą po kilkanaście złotych i gwarantuję Wam, że będą schodziły jak świeże bułeczki. Tak to już jest niestety.
PS. Mój post numer "pińcet"! Się cieszę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mafar Wyświetlenie odpowiedziTo powinien sobie załatwićPozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mafar Wyświetlenie odpowiedziTo powinien sobie załatwić
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziLudzie nie bądźcie naiwni. Te podstawki pojawią się na allegro zanim wrócimy z Żywca do domów. Będą po kilkanaście złotych i gwarantuję Wam, że będą schodziły jak świeże bułeczki. Tak to już jest niestety.
A co do zaproszeń - to przecież pan Zwierzyna ogłaszał się tutaj wiele razy, że jest jeszcze możliwość wysłania zaproszeń, więc w czym problem? Wystarczy się zgłosić i zaproszenie by się dostało.Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika karin861 Wyświetlenie odpowiedziA co do zaproszeń - to przecież pan Zwierzyna ogłaszał się tutaj wiele razy, że jest jeszcze możliwość wysłania zaproszeń, więc w czym problem? Wystarczy się zgłosić i zaproszenie by się dostało.
Comment
-
-
No, no! Czapki z głów!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chinet Wyświetlenie odpowiedziNie takie to proste. Do mnie zaproszenie jeszcze nie dotarło. Pisałem nawet do Grzegorza w zeszłym tygodniu i narazie dalej cisza. Cierpliwie czekam, mam jeszcze trzy dni .bez brody...
Comment
-
Comment