No i niech teraz wypowiedzą się fachowcy - skąd on? Ze Zwierzyńca czy Lublina
Gdańsk, Czerwony Dwór 17A (Przymorze), sklep Smak
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektor Wyświetlenie odpowiedzi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziTo już nie będzie handgranatów , czy Pils jest nadal w dotychczasowej butelce 0,33l?Last edited by Maggyk; 2007-09-25, 17:28.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziZwierzyniec w takiej butelce jest dostępny co najmniej od poprzedniego zlotu w Zwierzyńcu, także nie martwiłabym się na zapas.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika colkurtz Wyświetlenie odpowiedziani NATURALNEGO, ani CIECHANA...
Comment
-
-
Colkurtz, chyba widzieliśmy się wczoraj w Smaku (jeśli byłeś z lubą to na 100%). Ja przed Tobą z braku laku (tj. z braku Ciechana ) zaopatrzyłem się w Grudziądzkie, niepasteryzowane oczywiście. Pozdrawiam
PS. Dyrektorze, daj znać jak wjedzie Ciechan.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika vince Wyświetlenie odpowiedziColkurtz, chyba widzieliśmy się wczoraj w Smaku (jeśli byłeś z lubą to na 100%). Ja przed Tobą z braku laku (tj. z braku Ciechana ) zaopatrzyłem się w Grudziądzkie, niepasteryzowane oczywiście. Pozdrawiam
PS. Dyrektorze, daj znać jak wjedzie Ciechan.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Dojechał Heban, oraz troszkę zagranicy.
tj. Erdingery, jasny ,ciemny i w zestawie ze szklanką, 1795 Budweiser Ciemny, Double Chocolate i Special London Ale z Youngsa, Bombardier (nie mylić z Bombadil ) Banana Bread, John Bull z Wellsa, puszkowa Askania, szampanowate- Choulette Ambree i Blonde, oraz piwo Cobra (Pepesz to Twoje ? )
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektor Wyświetlenie odpowiedziDojechał Heban, oraz troszkę zagranicy.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziA Heban to niby skąd ?
No dobra tak na poważnie to dla BBG leje i butelkuje to teraz Budejovicky Mestansky Pivovar.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika vince Wyświetlenie odpowiedziColkurtz, chyba widzieliśmy się wczoraj w Smaku (jeśli byłeś z lubą to na 100%). Ja przed Tobą z braku laku (tj. z braku Ciechana ) zaopatrzyłem się w Grudziądzkie, niepasteryzowane oczywiście. Pozdrawiam
PS. Dyrektorze, daj znać jak wjedzie Ciechan.
tym niemniej pozdrawiam i smacznego )))
Comment
-
-
Dyrektorze, są szanse w najbliższym czasie (= ten rok) na piotrkowskiego Corneliusa? I może przy okazji ze 2-3 inne stamtąd...
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment