Proszę zgłaszać braki po UPRZEDNIM sprawdzeniu w wyszukiwarce, i do tego w stosownym temacie.
BrowarBizowy Dziennik Piwny w Androidzie - komentarze
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Aktualizacja do wersji 1.1.1. Zmiany:
-poprawione dodawanie danych z polskimi znakami (i innymi zagranicznymi też)
-naprawione dodawanie ceny (przy 0zł lub 0gr nie dodawało ceny), objętości
-podczas kliknięcia na pole z ceną, 0 jest automatycznie kasowane (to samo przy objętości), (uwaga! jeśli po kliknięciu na pole z ceną nie pojawi się klawiatura, należy kliknąć jeszcze raz, jest to błąd androida...)No risk, no fun
Comment
-
-
Od ostatniej aktualizacji miałem znów problem z dodaniem piwa (można było tylko z teraźniejszą datą-nieprawidłowa data).
Obecnie nawet nie może zaktualizować i po chwili wywala program.
Usunąłem go i zainstalowałem ponownie, nadal nie może się zaktualizować (zasięg jest, net działa).Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa Wyświetlenie odpowiedziOd ostatniej aktualizacji miałem znów problem z dodaniem piwa (można było tylko z teraźniejszą datą-nieprawidłowa data).
Obecnie nawet nie może zaktualizować i po chwili wywala program.
Usunąłem go i zainstalowałem ponownie, nadal nie może się zaktualizować (zasięg jest, net działa).No risk, no fun
Comment
-
-
Mi działa ok.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
1. Nie chciało mi wczoraj dodać Lwówka Książęcego. Powód - błędny ID piwa.
Może coś z objętością? Wypiłem tylko 200ml.
2. Nie działa mi uaktualnianie przez WiFi (nie widzi połączenia). Przez net jest OK. HTC Willdfire (bez "S").Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Jeszcze jeden drobiazg:
3. Wszystkie piwa dodał mi jako pite z butelki, a kilka miałem wypitych z beczki.Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziHTC Willdfire (bez "S").
Mi działa prawie wszystko. Prawie, bo obojętnie jakie podam opakowanie, to we wpisie jest butelka. Beczka, puszka, PET - wszystko zmienia na butelkęJEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Zająłem się tym szybciej bo jak słusznie przypuszczałem wina była po stronie spożywanego piwa podczas produkcji dziennika i naprawdę śmiesznych błędów (literówki w kodzie).Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziNie chciało mi wczoraj dodać Lwówka Książęcego. Powód - błędny ID piwa.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziMi działa prawie wszystko. Prawie, bo obojętnie jakie podam opakowanie, to we wpisie jest butelka. Beczka, puszka, PET - wszystko zmienia na butelkęPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziJeszcze jeden drobiazg:
Wszystkie piwa dodał mi jako pite z butelki, a kilka miałem wypitych z beczki.
W obu przypadkach poprawki były po stronie serwera, wersja aplikacji zostaje bez zmian. Dziękuję za stałe usprawnianie aplikacji, mam nadzieję, że to nie przeszkadza w użytkowaniu
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziTo tak jak Psikutas bez "s"?No risk, no fun
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziwszystko zmienia na butelkęPoszukuję
Comment
-
-
Od paru dni podczas próby dowolnej operacji na serwerze (aktualizacja bazy, dodanie piwa) dostaję komunikat "nieznany błąd, spróbuj później". Wersja ostatnia z marketu, po przeinstalowaniu to samo.
Comment
-
-
A ja już od dwóch tygodni się skończyłem zapiski, bo już mi się odechciało zabawy z programem. Raz wchodzi, raz nie, raz nie łączy z netem itd - po prostu się zniechęciłem do tego.
Trzeba będzie tylko dopracować ten program i będzie można z niego korzystać do woli - gratulacje za pomysł.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
Comment