Mam nadzieje że dyskusja na temat godzin rozpoczęcia giełd będzie burzliwa
Godziny otwarcia giełd
Collapse
X
-
Godziny otwarcia giełd
1016 - 718,81%197 - 824,75%258 - 934,65%359 - 1017,82%1810 - 113,96%4"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!Tagi: brak
-
-
Moim skromnym zdaniem giełdy pwinny zaczynać się między godziną 9 - 10.
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
-
-
Odp: Godziny otwarcia giełd
arzy napisał(a)
Mam nadzieje że dyskusja na temat godzin rozpoczęcia giełd będzie burzliwa
Comment
-
-
Odp: Odp: Godziny otwarcia giełd
may napisał(a)
Czy burzliwa ! Myślę, że każda z giełd rządzi sie swoimi prawami.Przykładowo na Bialską Giełdę Birofilów pierwsi birofile pojawiają się o 5 rano.Jest to znak, że należy wcześnie zaczynać tj.6 rano a jednocześnie umożliwić wczesne wejście do pomieszczenia.
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Comment
-
-
Jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim dogodził
Myślę, że jedno rozwiązanie jest niemożliwe. Ile ludzi pojawiających sie na giełdach tyle zdań na temat ich rozpoczęcia.
Ostatnio mam to szczęście podróżować na giełdy samochodem, właściwie zależałoby mi na późniejszym ich rozpoczęciu.
Natomiast nie każdy ma tę przyjemność i wybrac musi dojazd koleją.
Wtedy jest już problem bo pociągów jak na lekarstwo.
A ludzie dojeżdżają nie tylko z pobliskich miejscowości ale też i z daleka.Padł już dobry pomysł udoostępniania takim osobom różnych innych pomieszczeń by mogły przeczekać. Prawda jest taka, że nawet jeśli giełda rozpocznie się o 9.00 to i tak ludzie będą czekac już kilka godzin wcześniej.
Comment
-
-
Odp: Odp: Odp: Godziny otwarcia giełd
arzy napisał(a)
Jeżeli tak bedziemy podchodzić do sprawy to można powiedzieć, że trzeba rozpoczynać giełdy wraz z przyjazdem pierwszych birofiliów, a co za tym idzie może to być i godzina 3 nad ranem.
Przeważnie jest tak, że ludzie stawiają się na giełdzie wcześnie i tym samym chcą szybciej wrócić do domu.Po drugie jest to też uzależnione od warunków komunikacyjnych.
Comment
-
-
Moim skromnym zdaniem giełdy powinny rozpoczynać się między 8 a 9 rano,kto chce może i przyjechać sobie o 3 i niech czeka na otwarcie kilka godzin, jego sprawa.Ale apeluję do rozsądku ludzi dobrej woli zróbcie wszystko żeby giełdy rozpoczynały się tak jak na zachodzie pomiędzy 8 a 9.Ostatnia giełda w Hamm otwarta została o godz.8 chociaż o 6 nie było już gdzie zaparkować samochodu.krzych
Dzień bez piwa to stracony dzień.
Comment
-
-
Krzych15 napisał(a)
Ale apeluję do rozsądku ludzi dobrej woli zróbcie wszystko żeby giełdy rozpoczynały się tak jak na zachodzie pomiędzy 8 a 9.Ostatnia giełda w Hamm otwarta została o godz.8 chociaż o 6 nie było już gdzie zaparkować samochodu.
Comment
-
-
Odp: Odp: Odp: Odp: Godziny otwarcia giełd
may napisał(a)
Troszeczkę przesadzasz.Owszem są i tacy co przyjeżdzają dzień wcześniej a to nie znaczy, że wówczas mamy rozpoczynąć giełdę.
Przeważnie jest tak, że ludzie stawiają się na giełdzie wcześnie i tym samym chcą szybciej wrócić do domu.Po drugie jest to też uzależnione od warunków komunikacyjnych.
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Comment
-
-
Zapewniam, że nie dla każdego niedziela jest dniem wolnym od pracy.
Ja np. już wiem, że z Gieły Zywieckiej będe musieć " pędzić w podskokach" do Katowic na szkolenie ( sobotnio - niedzielne).
I myśle też, że nie ma czegoś takiego jak " ile średnio trwa giełda" trwa tyle ile ludzie mają ochotę na niej zostać lub po prostu ile mogą zostać.
Comment
-
-
arzy napisał(a)
Moim skromnym zdaniem giełdy pwinny zaczynać się między godziną 9 - 10.
Comment
-
-
Jedno szkolenie sobotnio - niedzielne nie może decydować o której mają się rozpoczynać giełdy na przestrzeni całego roku . Ja też na wszystkie giełdy nie mogę sobie pozwoliś i z tego powody nie rozpaczam tylko staram się dostosować mój czas ,do czsu w którym odbywają się giełdy.Może nieraz i wybrałbym się na jakąś dalszą giełdę ale wyjazd z domu o północy mnie przeraża, choć do śpiochów nie należę.krzych
Dzień bez piwa to stracony dzień.
Comment
-
Comment