Ja jestem jak najbardziej za. A Wy??
Czy chcemy podziału geograficznego w dziale "Knajpy i puby zagraniczne" ?
Collapse
X
-
Czy chcemy podziału geograficznego w dziale "Knajpy i puby zagraniczne" ?
14Świetny pomysł71,43%10Nie ma takiej potrzeby14,29%2Wszystko mi jedno14,29%2Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Tagi: brak -
hm, napisałem że miarę wolnego czasu pouzupełniam. nie ma potrzeby tworzenia kolejnego wątku na ten temat.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Related Topics
Collapse
-
Kolejny lokal w podziemiach
, ale bardziej przytulny niż 379, taki a la ormiański zamek. W środku gorąco jak cholera, choć na zewnątrz +11.
Do wyboru cztery piwa: blanche, classic, unfiltered i dark. Ceny: 700 AMD / 0.33l, 900 / 0.5l. Blanche droższy - odpowiednio 800 i 1000. 3l...-
Channel: Armenia
-
-
Jest! Piękny, grubaśny i matowy... znaczy się, Piwowar od PSPD w nowej odsłonie jest u nas już w sprzedaży.
Właśnie zaczytujemy się jak zostać blogierem piwnym.
Piwowar - polski magazyn dla piwowarów domowych.
W numerze 52 :- Wywiad numeru Nie przetrwamy
2025-03-13, 10:16 -
Alterlangen to dzielnica niskiej jednorodzinnej zabudowy w postaci stylowych domów o czerwonych, spadzistych dachach otoczonych zielenią. Leży po drugiej stronie rzeki Regnitz niż centrum Erlangen. Z dworca kolejowego do restauracji Drei Linden piechotą jest 1,7 km. Trasa wiedzie dwoma mostami...
-
Channel: Niemcy
2025-02-12, 03:28 -
-
Admin: wydzielono z
https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...dalna-multitap
---------------------------------------
Zgadza się, lokal został przeniesiony na Staromiejską 9 i już działają. Zajmują...-
Channel: Śląskie
-
-
O tym południowo-morawskim browarku, lokalu i miejscu więcej tutaj:
https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...ivovar-lednice
Ekstr. 14%
Alk. 6,3%
IBU 55
Chmiele: Agnus,...-
Channel: Czechy
-
- Loading...