Zauważyłem małą usterkę w dziale kolekcjonerskim. Otóż na drugiej stronie listy oferowanych podstawek brak nazw użytkowników przy obrazkach. Może to mały pierdół ale jak już zauważyłem to melduję
Nie będę zakładał kolejnego tematu coby nie zaśmiecać forum bo tematyka zbliżona. Mam tylko małe pytanko: czy ktoś wie jak w dziale kolekcjonerskim usunąć dany przedmiot z listy poszukiwanych/oferowanych ? Przejrzałem ustawienia Browaru i nie mogę niczego takiego znaleźć.
jak widać zapomniałem dodać odpowiedniej szufladki do działu "Twój Browar" zaraz to uczynię. przy okazji wypatrzyłem kolejną niegroźną pluskwę w części giełdowej, którą zaraz poprawię...
Znalazłem ten temat, więc zgłoszę tu mały problem.
W dziale kolekcjonerskim mogę oglądać tylko miniaturki. Po kliknięciu na miniaturkę otwiera mi się zawsze puste okno. A na miniaturce nie sposób dojrzeć czy dana etykietka jest już w dziale, czy jej nie ma.
Art pomóż! Czy to pochrzaniło się coś u mnie
Triavna nie leży na szczególnie uczęszczanych szlakach turystycznych, przynajmniej dla gości z zagranicy którzy najczęściej zaglądają do pobliskiego Velikego Tyrnova. Ale wśród Bułgarów, jak zauważyłem małe miasteczko położone w dolinie górskiej, ma niezłe wzięcie.
Centrum...
India Export Porter uwarzony we współpracy z Marcinem Chmielarzem (Mason) i jego firmą Marjot.
I to w zasadzie tyle informacji na temat czego mamy się spodziewać, a co zostało napisane na ecie.
Jeden z kilku barów lokalnego browaru. Lokal bardziej przypomina przerobiony garaż - ale z drugiej strony dywan na podłodze dodaje temu kampowemu miejscu klasy. 7 piw do wyboru, jedzenia - poza gratisowym popcornem - nie zauważyłem. Za to jest happy hour. Do 20, drugie piwo gratis. Chyba nie cieszy...
Comment