119 osób to super wynik.To jednak dopiero preludium!
Rekord
Collapse
X
-
Ludzie co się dzieje?!
Jak wszedłem na Browar przed godziną 18 to cały czas liczba obecności oscyluje w okolicach 90. Tylko dlaczego zarejestrowanych tak mało?
Czyż by odwiedziła Nas jakaś wycieczka szkolna?"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowyComment
-
No i nie było mnie on-line w trakcie bicia rekordu. Podziękujmy gościom i pogodzie . Czemu się dziwicie, że gości tu aż tyle. Komu się chce łazić w taki śnieg i mróz?Comment
-
nasza radość była przedwczesna. ta zorganizowana wycieczka "gości" w Browarze to bot indeksujący Inktomi.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
UUeeee... szkoda. A tak się cieszyłem, że stagnacja się skończyła .
Ale licznik nadal podaje wczorajszy rekord.Comment
-
ART napisał(a)
nasza radość była przedwczesna. ta zorganizowana wycieczka "gości" w Browarze to bot indeksujący Inktomi.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
aby w wyszukiwarkach były aktualne dane - odpowiednie programy "buszują" po sieci i indeksują zawartość stron internetowych. czasem na jednej witrynie pojawia się kilka-kilkanaście "instancji" tego samego programu indeksującego.
Inktomi indeksuje siec m.in. chyba dla Yahoo.com- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
ART napisał(a)
aby w wyszukiwarkach były aktualne dane - odpowiednie programy "buszują" po sieci i indeksują zawartość stron internetowych. czasem na jednej witrynie pojawia się kilka-kilkanaście "instancji" tego samego programu indeksującego.
Inktomi indeksuje siec m.in. chyba dla Yahoo.comNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
Piwko 444 nie od rzeczy będzie wypić w tym temacie. Niebezpiecznie zbliżam się do TYSIĄCA. To ale dopiero będzie...
Comment
-
Żeby tak jeszcze wszyscy się udzielali, byłoby super. Tylko ART miałby ciut więcej roboty...Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
Comment