Zupełnie przypadkowo natknąłem się w Krakowie (sklep piwno-alkoholowy na ul. Szczepańskiej, między Placem Szczepańskim a Rynkiem Gł.) na promocję Pilsnera.Do czterech półlitrowych dokładają metalowe pudełko z 6 korkowymi waflami; wzór niestety identyczny, ale pudełko zgrabne.Cena ok. 13 złotych
Pilsnery 4 + 6 wafli w pudełku
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Przez lata zalegały mi w piwnicy różne piwne kolekcje m.in wafli, puszek i pięcio litrowych beczek od piwa Tyskie. Obecnie jestem zmuszony sprzedać część z tej kolekcji dlatego też poszczeglne przedmioty wystawiłem w jednym z serwisów za symboliczne kwoty. Nie jest to jednak problemem, bo...
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
O piwach z browaru Griffin z londyńskiego Chiswick (należącego do Asahi) z tej serii była dawno temu już mowa:
https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...-s-vintage-ale
Jednak każdy rocznik to inna receptura, stąd założyłem...-
Channel: Anglia
2024-11-23, 23:51 -
-
Witam,
do sprzedania mam moją kolekcję podkładek pod piwo, zbieraną przez ostatnie 20 lat.
Posiadam podkładki z lat '90, '00 i współczesne, głownie z krajów takich jak Polska, Czechy, Węgry, Niemcy, Austria, Belgia, Holandia, Słowacja, Wlk. Brytania, ale też...-
-
-
Miejscówka w Chinatown, wszystkie piwa za 6€ za 0.4l - IPA, Session IPA, pilsnery, hellesy, rosy które okazały się być bockiem.
...-
Channel: Włochy
2023-05-13, 19:05 -
-
Na wymianę za inny wzór Dojlid...1 Photo
-
2023-02-28, 11:36 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment