Ci z Was którzy nie wiedzą czy mogą przyjechać, albo nie mogą być przez pełen weekend zlotowy, albo nie mogą/chcą z jakiś względów skorzystać z pełnej oferty zlotowej proszę wpisywać się w tym temacie na listę rezerwową. Jeśli po zakończeniu "naboru" na "standardowe" miejsca jeszcze zostanie coś wolnego - będziemy myśleć co z Wami dalej będzie (wg kolejności zgłoszeń). Potencjalnie będzie jeszcze 18 miejsc "zewnętrznych" (z dopłatą).
2013.09.06-08 - XII Wielki Zlot Forumowiczów - [Czarne Piątkowo] - lista rezerwowa
Collapse
X
-
2013.09.06-08 - XII Wielki Zlot Forumowiczów - [Czarne Piątkowo] - lista rezerwowa
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
To ja zaocznie i powiedzmy awansem, tudzież na zachętę wpisuję Wujcia Shaggiego, co siedzi w błocie aktualnie i może sam nie móc... A jak może, to to jest nieaktualne
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilk Wyświetlenie odpowiedziPowyższe nieważne, Wuj poprosił, by go wpisać na listę gównom
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
W tym roku Żona-Taxi znajdzie się na liście rezerwowej. .Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
UWAGA - teraz pisze YIMSHA - zapisuje sie na liste rezerwowa i dam znac w poniedzialek czy dam rade pojechac (o ile oczywiscie miejsce jeszcze bedzie). Niestety na chwile obecna nie wiem czy moje dyrektory w robocie dadza mi urlop - a wlasnie przed chwila naprawiajac u jerzego kufle dowiedzialem sie o wolnych miejscach.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziŁojojoj zapowiada się Wielki Wujcio Comeback Biorę zapasową szczotkęWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Justi Wyświetlenie odpowiedziZ przyczyn technicznych odstąpię (opłacone) miejsce na zlocie...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziMiejsce przejęte....
Bury wystaw regulamin domku na wierzchLast edited by JAckson; 2013-09-02, 19:51.MM961
4:-)
Comment
-
Comment