Giełda odbędzie się w sobote podczas Poznańskich Targów Piwa na terenie Miedzynarodowych Targów Poznańskich w hali nr 3 w godzinach od 8.00 do około 14-15.00.Zapraszamy serdecznie i liczymy na dużą frekwencję. Wszyscy przyjeżdżający PKP mają około 3 minuty piechotą na targi .Odnośnie parkingu na terenie MPT będzie jeszcze informacja.Nie robimy rezerwacji stolików , postaramy zapewnić się ich dużo.Zapraszamy i wasze
2013.11.16 - Poznań, VII Zimowa Giełda Birofilistyczna
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika interpid1 Wyświetlenie odpowiedziW godzinach od 8.00 do około 14-15.00.
-
-
Myślałem o tej giełdzie ale bez rezerwacji stołów to chyba sobie odpuszczęGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Dostałem informacje od organizatora giełdy (cytat)
Witam,
Giełda Birofilistyczna zaplanowana jest na sobotę, 16 listopada, od
godziny 10.00 - tak samo jak rozpoczynają się Targi. Giełda przeznaczona
jest dla kolekcjonerów gadżetów piwnych, ale również dla innych
zainteresowanych osób. Nie jest wymagana rejestracja dla chcących wziąć
udział w Giełdzie.
Przepraszamy za brak informacji na stronie, uzupełnimy to jak
najszybciej.
Comment
-
-
Faktycznie z powodów organizacyjnych musimy zmienić godzinę otwarcia giełdy ( wyszło to dopiero dzisiaj ) giełda trwała będzie od godziny 10.00 do '' bólu "" tzn. do momentu końca targów .Za błędne godziny przepraszamy. Odnośnie rezerwacji stołów info jutro
Comment
-
-
giełda o 10
Giełda kolekcjonerska od 10-tej?
No to faktycznie wolnych stołów będzie dużo.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Ruch na giełdzie umiera śmiercią naturalną około południa, jechać ponad 300 km aby się rozłożyć a po chwili spakować porażka po całości. Zwłaszcza, że na ulotce roznoszonej na giełdzie w Tychach czarno na białym było napisane że godz. to 8 - 15. Ja też odpuszczam.
Comment
-
-
Godzina 10 to faktycznie bardzo późno. Na giełdę pozostaje kilka godzin. Sądzę, że wiele osób w ten sam sposób podejdzie do tematu. Inaczej wyglądałaby sytuacja gdyby pierwotna godzina została utrzymana.
Miałem nadzieję na spotkanie ale w tym wypadku odpada. Szkoda.
Zawinę do Radomia.
Comment
-
-
I oto kolejne 1296 bicie piany nt. pory rozpoczęcia giełdy.
1. O godzinach decyduje ORGANIZATOR i to nie zawsze tylko chodzi o jego widzimisię tylko pewnie tak jak w tym przypadku od właściciela obiektu.
2. Nigdy się wszystkim nie dogodzi i nigdy nikt na wszystkie i tak nie pojedzie.
3. Więc nie szkoda Wam klawiatury na kolejne awantury?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment