kurs kiperski / degustacja piwa - pomożecie?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • lifeenthusiast
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2013.12
    • 1

kurs kiperski / degustacja piwa - pomożecie?

Witajcie,
    chciałabym Was prosić o pomoc. Chciałabym narzeczonemu sprawić prezent świąteczny w postaci profejsonalnego/półprofesjonalnego kursu kiperskiego albo jakiejś fajnej degustacji piw świata. Czy wiecie może czy w 2014 jest organizowane coś takiego gdzieś w Polsce?
    Do tej pory znalazłam coś takiego: http://www.wyjatkowy...erskie-warszawa ale przyznam szczerze, że nie wygląda to jakoś powalająco. Mój narzeczony nie jest jakimś wielkim znawcą czy kiperem ale jest pasjonatem i na maksa jara się piwami, a takie piwa jak będą degustowane na tym kursie to on pija na co dzień.
    Chciałabym mu zafundować jakieś spotkanie, z którego wyniesie jakąś ciekawą wiedzę. Może jakiś kurs warzenia piwa?
    Wydaje mi się, że dużo lepiej wygląda ten kurs: http://www.browarzyc...temid=109&did=9
    Czy moglibyście ocenić to swoim fachowym okiem albo polecić mi coś naprawdę godnego uwagi? Najlepiej byłoby w Krakowie, ale jeśli macie w jakimś innym mieście to zaproponujcie proszę Jestem w stanie go nawet dowieźć byle był zadowolony )

Z góry dzięki za pomoc!

Related Topics

Collapse

• Ahumba
    2025.01.18 - Jedlina Zdrój, Baltic Porter Day
    Ahumba
    Dla prawdziwych koneserów portera przygotowano ekskluzywną ofertę na pełne i niezwykłe celebrowanie tego dnia. Między innymi 4-daniowy obiad z degustacją Porterów leżakowanych w beczkach z różnych zakątków świata.oraz zwiedzanie browaru z degustacją piwa prosto z tanku. Koszt 400zł od osoby
    Start
    2025-01-18
    Koniec
    2025-01-18
    Adres
    Browar Jedlinka
    2025-01-03, 16:23
  • heckler
    Starý Kolín, Za poštou 95, Baštecký pivovar
    heckler
    Do Starego Kolina w niespełna dziesięć minut dotarliśmy opóźnionym o dwadzieścia minut pociągiem jadącym z pobliskiego Kolina. Spacer od stacji do browaru zajął nam dosłownie parę minut i na na miejsce dotarliśmy jeszcze po widnemu. Po przekroczeniu bramy dawnego areału Fruty Mochov po...
    2019-01-15, 06:34
  • dadek
    Kostrzyn Wielkopolski, Okrężna 18. Browar Harpagan
    dadek
    Harpagan, od wielu lat dobrze znany wszystkim piwoszom z nietuzinkowych piw o odjechanych nazwach, jako kolejny kontrakt może się już pochwalić własnym browarem. Tak uczynił Łukasz Grudzień zapraszając do Kostrzyna Wkp. naszą 6-osobową ekipę nazajutrz po Poznańskich Targach Piwa, czyli...
    2024-11-20, 02:51
  • Ahumba
    2024.12.06 - Szczecin, Mikołajki z Browarem Gryfus
    Ahumba
    Miejsce Mikołajek Winestone Szczecin
    - Mikołajkowa Degustacja Piwa z Browarem Gryfus;
    - Pasjonaci ze szczecińskiego Browaru Gryfus opowiedzą o różnorodności stylów piwa, tajnikach procesu warzenia oraz bogactwie piwnej kultury;
    - Możliwość zgłębienia tajników piwowarstwa....
    Start
    2024-12-06
    Koniec
    2024-12-06
    Adres
    Szczecin, Rynek Nowy
    2024-11-18, 19:56
  • dadek
    Nová Paka, Pivovarská 400, Pivovar Nová Paka
    dadek
    Browar jak i jego piwa są ogólnie znane w Polsce i dość dobrze dostępne, szczególnie bogaty asortyment jest do kupienia we Wrocławiu. Tak więc wizyta naszej ekipy w Nové Pace była podyktowana nie tyle chęcią spróbowania znanych nam piw, co zwiedzenia zabytkowego browaru powstałego w 1872...
    2022-07-02, 01:16
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...