2014.05.23-25 - Zabierzów (pod Krakowem), I Krakowski Festiwal Piwa
23-25.05.2014 - Zabierzów - I Krakowski Festiwal Piwa
Będzie giełda i konkursy piw domowych i rzemieślniczych. Harmonogram
Last edited by e-prezes; 2014-01-20, 15:56.
Powód: Wydzielony post z innego wątku, ze względu na link do strony festiwalu, o którym to zapomniał kolega Doran.
2014.05.23-25 - Zabierzów (pod Krakowem), I Krakowski Festiwal Piwa
Witamy Wszystkich serdecznie i zapraszamy na stronię internetową oraz Facebooka I Krakowskiego Festiwalu Piwa. Już dziś można zapoznać się z programem i atrakcjami jakie czekają wszystkich uczestników 23-25 maja 2014 roku w podkrakowskim Zabierzowie.
Z dnia na dzień będziemy uzupełniać stronę o kolejne już bardziej doprecyzowane wiadomości.
Chcemy ogłosić z radością, że Festiwalowi towarzyszyć będą konkursy Piw Domowych, Piw z Browarów Rzemieślniczych i Restauracyjnych. Więcej informacji w zakładce Konkursy.
Pozdrawiam i już zachęcam do rezerwowania majowego weekendu.
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
W ramach naszej obecności poprowadzimy całkiem luźne szkółki warzelne w każdy dzień festiwalu. Natomiast piwnych żółtodziobów zapraszamy na ścieżkę edukacyjną pt. Jak powstaje piwo i pogawędki przy piwie. Więcej szczegółów pojawi się mam nadzieję już wkrótce
W sensie takim , że chcecie przegonić giełdę w Żywcu tudziez Tychach??? Jak to ma wyglądać?
Witam
Nie mamy takiego zamiaru jest jeszcze wiele miejsca na tego typu imprezy. Zapraszamy już dziś ponieważ w naszym regionie będzie to jedyna taka impreza
Pozdrawiam
W sensie giełda? A ta lutowa Tomka Sygi? To mam być bardziej giełda czy ekspozycja? Czy festiwal piwa? Pierwszy Szwejk Fest pokazał, że przy dobrej pogodzie i informacji impreza ma rację bytu. mam nadzieję tak czy inaczej być.
W sensie giełda? A ta lutowa Tomka Sygi? To mam być bardziej giełda czy ekspozycja? Czy festiwal piwa? Pierwszy Szwejk Fest pokazał, że przy dobrej pogodzie i informacji impreza ma rację bytu. mam nadzieję tak czy inaczej być.
Zapraszamy szczegóły na temat giełdy będą podane dopiero po giełdzie lutowej
Last edited by ART; 2014-01-24, 09:49.
Powód: cyt.
Witam
Nie mamy takiego zamiaru jest jeszcze wiele miejsca na tego typu imprezy. Zapraszamy już dziś ponieważ w naszym regionie będzie to jedyna taka impreza
Pozdrawiam
Nie o to było pytanie. Skąd pomysł, że to "największa wystawa w Polsce"?
Czyli browar restauracyjny robi impreze i nazywa ją festiwalem piwa?
Jak to Niemen śpiewał :"Dziwny jest ten świat".
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment