Nowy browar restauracyjny, z którym obecnie związany jest Honza Kočka (wcześniej Kocour, obecnie Nomad).
Ekstr. 11% Dolna fermentacja
Aromat - lekki słód, lekki chmiel
Piana - dość wysoka, gęsta, trwała, trochę zostaje na szkle
Barwa - słomkowo-złota, lekko mętna
Wysycenie - zdecydowanie wysokie
Smak - lekki drożdżowy kwasek, słodowa podstawa, lekka goryczka
Treśćiwość - pełne
Przyzwoita klasyka
Ekstr. 11% Dolna fermentacja
Aromat - lekki słód, lekki chmiel
Piana - dość wysoka, gęsta, trwała, trochę zostaje na szkle
Barwa - słomkowo-złota, lekko mętna
Wysycenie - zdecydowanie wysokie
Smak - lekki drożdżowy kwasek, słodowa podstawa, lekka goryczka
Treśćiwość - pełne
Przyzwoita klasyka
Comment