Ci z Was którzy nie wiedzą czy mogą przyjechać, albo nie mają jeszcze zgody mamusi, albo nie mogą być przez pełen weekend zlotowy, albo nie mogą/chcą z jakiś względów skorzystać z pełnej oferty zlotowej proszę wpisywać się w tym temacie na listę rezerwową. Jeśli po zakończeniu "naboru" na "standardowe" miejsca jeszcze zostanie coś wolnego - będziemy myśleć co z Wami dalej będzie (wg kolejności zgłoszeń).
2014.09.12-14 - XIII Wielki Zlot Forumowiczów - [Osieczna] - lista rezerwowa
Collapse
X
-
2014.09.12-14 - XIII Wielki Zlot Forumowiczów - [Osieczna] - lista rezerwowa
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziW piątek mam 5 rocznicę ślubu, więc nie wypada pojechać w... Polskę. Niemniej rezerwowo piszę się na razie jako pierwszy - głównie na sobotę i resztki w niedzielębigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Ja wszystkie rocznice (a zbliża się 15) spędziłem na...Zlocie bo wypada właśnie wtedy"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MINIAKos Wyświetlenie odpowiedziA ja się zanotuje jak zwykle, bo jak zwykle mi termin wadzi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziBierz żonę ze sobą - takiej rocznicy długo nie zapomniZbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziJa wszystkie rocznice (a zbliża się 15) spędziłem na...Zlocie bo wypada właśnie wtedy
Nie ma to jak porządna impreza, aby zapomnieć poprzedni rok
Człek się czuje jak by zaczynał od nowa
Comment
-
Comment