Przyznawać się, kto już kupił Dubbla Cieszyńskiego. Jakie wrażenia?
Zamkowy, Dubbel Cieszyński
Collapse
X
-
W moim Tesco już dostępne, w cenie 3,99. Ja nie zakupiłem, czekam do 06.12.2014.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
-
-
Skoro jest, to trzeba brać i pić.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziW moim Tesco już dostępne, w cenie 3,99. Ja nie zakupiłem, czekam do 06.12.2014.
Comment
-
-
No i tak zrobię, szwagier, kumpel i ojciec mogą sprzątać sprzed nosaVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziNo i tak zrobię, szwagier, kumpel i ojciec mogą sprzątać sprzed nosa
Comment
-
-
Czy z okazji premiery przewidziane są pamiątki dla kolekcjonerów jak to bywało w ubiegłych latach? Chodzi mi o szkło, podstawki, ewentualnie coś nowego.
Cztery lata dystrybucji w Almie 2009-2012 to stała, żelazna data premiery 6.XII.godz. 18.00.
Od ubiegłego roku gdy za dystrybucję zabrało się Tesco mamy takie pseudo premiery, markety bez dedykowanych szklanek itp. przez co prestiż GCH jest z roku na rok coraz niższy. Szkoda ...Kto piwa nie pije ani nie smakuje, ten już jest wariat albo zwariuje.
Wódeczka? Nie dziękuję, żony i piwa nie zdradzam ...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jack75g Wyświetlenie odpowiedziCzy z okazji premiery przewidziane są pamiątki dla kolekcjonerów jak to bywało w ubiegłych latach?Last edited by Pankracy; 2014-12-01, 16:25.
Comment
-
Comment