Tu zamieszczajcie wszelkie propozycje wspólnych dojazdów - czy to samochodem czy też innymi środkami komunikacji.
2017.09.08-10 - XVI Wielki Zlot Browar.bizu [Milicz/Szkaradowo] - giełda dojazdowa
Collapse
X
-
2017.09.08-10 - XVI Wielki Zlot Browar.bizu [Milicz/Szkaradowo] - giełda dojazdowa
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
Co najmniej 1 miejsce będę miał z Radzymina/Marek/Warszawy, a może 2 (1 normalne i 1 małe). Bez obaw, Isuzu jednak w tym roku nie jedzie - dziura w podłodze pod fotelem kierowcy zaczęła zagrażać bezpieczeństwu, więc podróż będzie w luksusie Volvo.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedzi(..) Isuzu jednak w tym roku nie jedzie - dziura w podłodze pod fotelem kierowcy (..)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woosaa Wyświetlenie odpowiedzi...Mogę po drodze zgarnąć 3 osoby.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziTylko nie bierz tych kobiet co stoją przy drodze w lesie, raczej nie będą z browar.biz
Spoko.No chyba że będą miały w ręku...kufelekmb WOS
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziCo najmniej 1 miejsce będę miał z Radzymina/Marek/Warszawy, a może 2 (1 normalne i 1 małe). Bez obaw, Isuzu jednak w tym roku nie jedzie - dziura w podłodze pod fotelem kierowcy zaczęła zagrażać bezpieczeństwu, więc podróż będzie w luksusie Volvo.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziA masz jeszcze wolne miejsce?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piecia Wyświetlenie odpowiedziCzy ktoś ma może miejsce z Wrocławia w piątek i do Wrocławia w poniedziałek?
Jak nie masz jeszcze tego transportu z Wrocka to zapraszam. Tylko pytanie o której będziesz we Wrocku, bo chciałbym w miarę rano pojechać do Milicza.
Natomiast nie wiem jeszcze kiedy wracam - będę chciał w poniedziałek, ale może wyjść jednak niedziela. Zobaczymy.brloin; od Szczecina do Wrocławia
Comment
-
Comment