500

Collapse
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • szostak
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.02
    • 1176

    #1

    500

    Cy pięćsetka kwalifikuje się do dykusji? Chwalenie się tysiączkiem juz było, ale pięćsetki to chyba jeszcze nie
  • celt_birofil
    † 2017 Piwosz w Raju
    • 2001.09
    • 4470

    #2
    "Przy piwie" wszystko się kwalifikuje. Każdy pretekst jest dobry do obalenia
    Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)

    Comment

    • baklazanek
      † 2014 Piwosz w Raju
      • 2001.08
      • 3562

      #3
      Odp: 500

      szostak napisał(a)
      Cy pięćsetka kwalifikuje się do dykusji? Chwalenie się tysiączkiem juz było, ale pięćsetki to chyba jeszcze nie

      Uważaj bo niedługo stuknie tobie 1000
      Zdrowie

      Comment

      • szostak
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2002.02
        • 1176

        #4
        To zależy. Jeśli nadal będę miał trochę czasu, to powinienem szybko dobić do tysiąca. Ale jesli znów zostanę wzięty go galopu, jak to już w tym roku dwa razy było, to tysiączek poczeka. Zresztą nie mam kompleksów na tle liczby postów.

        Comment

        • żąleną
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2002.01
          • 13239

          #5
          szostak napisał(a)
          Zresztą nie mam kompleksów na tle liczby postów.
          Oj chyba masz, bo inaczej nie zakładałbyś tego tematu, tylko spokojnie poczekał do tysiączka.

          Comment

          • szostak
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2002.02
            • 1176

            #6
            założyłem z nudów, bo na wszystko, co mnie interesowało, juz odpowiedziałem

            Comment

            • Mawas
              Porucznik Browarny Tester
              • 2002.02
              • 299

              #7
              A czy o wszystko co Cię interesuje już zapytałeś?
              Idąc tym tropem z pewnością stuknie Ci ?000. Powodzenia i gratulacje za 500- tkę.
              http://Wspieraj swój Browar! Stań si...żytkownikiem!

              Comment

              • slavoy
                Pułkownik Chmielowy Ekspert
                🥛🥛🥛
                • 2001.10
                • 5056

                #8
                No to ja tez się pochwalę - właśnie stuknęła mi trzecia 500-tka.
                Dick Laurent is dead.

                Comment

                • Mawas
                  Porucznik Browarny Tester
                  • 2002.02
                  • 299

                  #9
                  Gratulacje
                  Tak trzymaj
                  http://Wspieraj swój Browar! Stań si...żytkownikiem!

                  Comment

                  • celt_birofil
                    † 2017 Piwosz w Raju
                    • 2001.09
                    • 4470

                    #10
                    Ja powoli wkraczam w piątą 500 ! Ale ze mnie piwożłop...
                    Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)

                    Comment

                    • And69
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2002.06
                      • 1487

                      #11
                      Gratulacje
                      A ja jestem dopiero w drugiej 500
                      Ale wszystko przedemną

                      Comment

                      • kiszot
                        Pułkownik Chmielowy Ekspert
                        🍼🍼
                        • 2001.08
                        • 8122

                        #12
                        A przedemną widzę piwną drogę do 4 cyferek
                        Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
                        1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D

                        Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
                        Mein Schlesierland, mein Heimatland,
                        So von Natur, Natur in alter Weise,
                        Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
                        Wir sehn uns wieder am Oderstrand.

                        Comment

                        • Dudlik
                          Porucznik Browarny Tester
                          • 2002.11
                          • 269

                          #13
                          Wypadałoby wypić z tej okazji 500 piw Jak będzie tysiąc to tysiąc piw itd.
                          Piana jak śmietana smak szesnastoletniej dziewczyny! To jest piwko!

                          Comment

                          • And69
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2002.06
                            • 1487

                            #14
                            No przecież je wypijasz .... wirtualnie

                            Comment

                            • szostak
                              D(r)u(c)h nieuchwytny
                              • 2002.02
                              • 1176

                              #15
                              And69 napisał(a)
                              No przecież je wypijasz .... wirtualnie
                              Ale potem, w domu, potwierdzam, wypijając realnie

                              Comment

                              Related Topics

                              Collapse

                              • AaLeX
                                Połczyn-Zdrój, Ultimate Hopped Połczyn Pilzner
                                AaLeX
                                Znalazłem to piwo w Dino. Ostatnia butelka kosztowała 4,69zł. Dużo, ale myślę sobie, spróbuję. Może to piwo pokaże jakiś smak. I mamy niespodziankę. Piwo ma smak. Barwa słomkowa. Piana niezła. Zapach chmielowy. W smaku chmiel, delikatny nuty ziołowo-słodkawe. Dość oryginalny w smaku...
                                2024-08-06, 15:16
                              • wpadzio
                                Robinsons, 9 Hop IPA
                                wpadzio
                                Duży też chce się podpiąć pod piwną rewolucję, więc zmienia etykiety na kraftowy minimalizm i chmieli czym popadnie. Nie inaczej uczynił także pozostający od początku w rękach rodziny Robinsonów browar ze Stockport, wypuszczając niedawno serię nowych piw, z których kilka trafiło w...
                                2015-12-13, 21:08
                              • coder
                                Śmieci na pianie - zbierać?
                                coder
                                Czytałem, że gdy na pianie sa ciemne plamy, można je zebrać wyparzoną łyżką. Nigdy tego nie praktykowałem, staram się nawet nie zaglądać do fermentora, ale tym razem plam mam wyjątkowo dużo:



                                To drugi dzień fermentacji, drożdże WLP English Ale, zadana była gęstwa po...
                                2007-03-26, 10:02
                              • dessloch
                                "BROWKON" warzy!
                                dessloch
                                mhm wracam do tematu, po dłuższej przerwie
                                temat wcześniejszy do pośmiania się ze mnie:
                                http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=42912
                                dobry do tego "czego nie robić"

                                a więc zaczne od tego co wszyscy robili.. czyli od spisu warek i tutaj mam...
                                2005-02-04, 03:48
                              • Doodeck
                                Relakspol, Bazyl Mocny
                                Doodeck
                                Chyba jakaś nowość - nie ma go jeszcze na liście piw.
                                Nabyte w Delikatesach w Brennej, ceny niestety nie zapamiętałem.
                                Nazwa mocno "żartobliwa" - kwalifikuje się do http://www.browar.biz/forum/showthre...4&page=1&pp=25
                                Etykieta łudząco podobna (żeby...
                                2005-07-05, 09:27
                              • Loading...
                              • Koniec listy.
                              Przetwarzanie...