Ahumba - a tak w tym WDW, to cywile mogą mieszkać?
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Ja wstępnie oczywiście zgłaszam się ... ale tak naprawde pewny być będę dopiero dwa dni przed spotkaniem ,bo z powodu pracy inżynierskiej może wypaść mi przymusowa wycieczka do Ustki
"If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson
abernacka napisał(a) wydaje mi się że także /jak ostatnio/ będzie trzeba zrobić małą potańcówke.
Nie znam Źródełka, ale jeśli lokalu nie rozbudowano, to o tańcach raczej można zapomnieć. Pamietam, że pizzeria która się tam mieściła raczej należała do kameralnych.
to jest kilkaset metrow od Klubu Studenckiego Politechniki Gdanskiej MELMAK, nie ma problemu z przemieszczeniem na impreze z tancami.
Melmak - klub z pelnym asortymentem Browaru Amber.
Jeśli ktoś by miał ochote abym zakupił komuś na spotkanko lutowe browarek z pod znaku BROWAR GOŚCISZEWO proszony jest o kontakt.
Ps.Czy ktoś z szanownych forumowiczów wybiera się na marcową giełde do Szczecina?
A tak międzyczasie jakby ktoś miał ochote to ja z jednym z członków forum w poniedziałek (26.1.2004 godzina 19) idziemy na piwko BOSS i Rycerza do pijalni piwa zwanej Atutem... Zapraszam!
"If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson
abernacka napisał(a)
[B]Jeśli ktoś by miał ochote abym zakupił komuś na spotkanko lutowe browarek z pod znaku BROWAR GOŚCISZEWO proszony jest o kontakt.(...) /B]
Ja! Ja! Wybierz mnie! Mnie wybierz!
Też się dopisuję.
Makaron napisał(a) A tak międzyczasie jakby ktoś miał ochote to ja z jednym z członków forum w poniedziałek (26.1.2004 godzina 19) idziemy na piwko BOSS i Rycerza do pijalni piwa zwanej Atutem... Zapraszam!
Chcą mnie załatwić w robocie, zaplanowali mi weekend w w-wie właśnie w terminie piwkowania. Nie rozumieją jaka to dla mnie tragedia by była. Jeszcze dużo czasu, mam nadzieję, że plany się zmienią.
Comment