Przypadkiem tam trafiłem, odruchowo tylko poszedłem na dział piwny i tu niespodzianka. Piwa z Ciechanowa, Jurand, Irlandzkie - chyba browar łódzki, Porter, Koźlak z Browaru Warmińsko-Mazurskiego "Jurand" , Dublin Czarne Piwo z Browaru Olsztyn.
Warszawa, Grójecka, Hala Banacha
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emesPrzypadkiem tam trafiłem, odruchowo tylko poszedłem na dział piwny i tu niespodzianka. Piwa z Ciechanowa, Jurand, Irlandzkie - chyba browar łódzki, Porter, Koźlak z Browaru Warmińsko-Mazurskiego "Jurand" , Dublin Czarne Piwo z Browaru Olsztyn.
Dziś przy okazji służbowych zakupów zawędrowałem do H.B. i piwa o których pisał Emes ciągle są w ofercie.
Doszedł jeszcze Porter Krajana, jest też Irlandzkie oczywiście z Krajana, nie jak napisał Emes z Browarów Łódzkich.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Byłem przed świętami. Nadal obok masówki duża reprezentacja piw dla nas ciekawych:
oba piwa lwóweckie, Jurand premium (1,70 zł ), oba Beczkowe, Porter i Miodowe z Ciechanowa, Irlandzkie Mocne i Porter z Krajana oraz zestaw piw z Lwiwskiej Piwowarni:
Premium i 1715 po ok. 2,80zł i Porter za ok. 3,80zł.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Hala Banacha nadal trzyma ciekawy asortyment piw za niewygórowane kwoty i to się bardzo chwali. Byłem tam dziś i oferta tak jak zawsze, po nie zmienionych cenach. Ogólnie market z cenami na produkty spożywcze wyższymi niż hipermarket, ale z piwami jest nieżle.
Comment
-
-
News z dzisiaj. Jest Grudziądzkie niepasteryzowane po 1,80 but. bezwr. (ciekawe czemu w okrąglaku na mokotowie liczą za butelkę, pewnie dlatego, że są tacy klienci jak ja, że butelki wyrzucają do śmietnika). Jest też Gotyckie Krzepkie i Rotmistrz super mocny też z powyższego browaru.
Comment
-
-
Pojawiły się nowe piwa z Grudziądza : Dobry Specjal, Dobra Dziewiątka. Oprócz tego jest stały repertuar piw z tego browaru, Dobre Piwo - niepasterywane, Rotmistrz Super Mocny, Gotyckie Krzepkie. Sa też i piwa z Ciechanowa, Miodowe, Beczkowe, Farskie, Ciechan.Last edited by emes; 2006-11-24, 18:59.
Comment
-
-
Dziś z piw Browaru Grudziądz można było kupić:
Lekkie 1,79 zł
Kujawskie żywe niepasteryzowane 1,89
Dobre niepasteryzowane 2,09
Gotyckie classic stout 1,59! (promocja)
Gotyckie Krzepkie 2,79
do ww cen +0,35 kaucja.
Poza tym duży wybór piw ukraińskich:
Obołon: Pszeniczne, Białe, Premium, Magnat, Aksamitne,wszystkie po 3,50
Lwów:1715 (2,69), Lwowskie (2,79)
Z czeskich Zlatopramen Premium i Bursztynowe po 3,09.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wilk777 Wyświetlenie odpowiedziPojawiło się piwo Żywe oraz Złote Lwy coś ok 3,50 zł
Żywe - 3,5złZnam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
Comment