Zapraszam do komentowania tematu: Opiekunowie / Moderatorzy działów i gorące powitanie Marusi na nowym stanowisku moderatorskim w dziale Przy Piwie
Nowi Opiekunowie / Moderatorzy działów - Marusia
Collapse
X
-
Nowi Opiekunowie / Moderatorzy działów - Marusia
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
Witamy pierwszom moderatorkie!Archiwum piwne
Poznaj
http://www.browar.biz/centrumpiwowar...ndrzej_urbanek
Historię piwowarstwa w Brzegu i okolicachhttp://www.browar.biz/centrumpiwowar...ndrzej_urbanek
Już dostępne! "Browary akcyjne Wrocławia"
Comment
-
-
Witamy ciotunie na nowym stanowisku.To tak po znajomościLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Dziękuję za powitanie i niniejszym chciałabym, korzystając z nowych uprawnień, wręczyć pierwsze BANANY - najpierwsiejszy banan dla ARTA za popularyzowanie przydomku "ciocia"
WESowi i Kiszotowi mniejsze bananiki, ale lepiej chłopaki nie ryzykujcie
Comment
-
-
ufff, dobrze że Art jest nieban(anow)alny- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
hehe już pierwsze lobbowanie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
To się szybko może zmienić. Niech tylko pojawi się więcej moderatorów, a zrobi się pucz i skończymy z tą dyktaturą adminatu.
PS Mowa o bananowalności Admina, który nawiasem mówić bezczelnie się wciął między swoją a moją wypowiedź.
Comment
-
-
W dodatku chciałbym zauważyć, że pewnie zrobi się wewnętrzna hierarchizacja moderatorów - ja na ten przykład dostałam najmniej istotny merytorycznie dział na forum, juz czuję sie zakompleksiona i mam nadzieję, że jeśli będę się dobrze sprawować, to Art mnie gdzieś awansuje
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia(...) ja na ten przykład dostałam najmniej istotny merytorycznie dział na forum(...)
śpiesze z co by się przychlibić"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
hm, hm, dać jedno piwo a tu zaraz cały Browar chcą- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Witam Moderatorke i gratuluje ...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusianajpierwsiejszy banan dla ARTA za popularyzowanie przydomku "ciocia"Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
Comment