W razie potrzeby zapraszam do dyskusji i zamieszczania uwag / pytań nt. Koszulek BrowarBizowych 2005
Koszulki Browaru 2005! - komentarze / pytania / etc
Collapse
X
-
Koszulki Browaru 2005! - komentarze / pytania / etc
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak -
Mam pytanie: czy koszulki damskie jak zwykle będą w ograniczonej kolorystyce? I czy "bright red" to taki kolor, jak ma Maggyk na swojej koszulce browar.biz, czy inny - ze zdjęć kolorków trudno się pokapować. Wolę taki bardziej malinowy albo bordo.... -
pokazane obecnie kolory dotyczą niestety tylko koszulek o standardowym kroju. damskie mają ograniczone kolory, zaprezentuję je jak najszybciej to będzie możliwe.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DoodeckJakie są dostępne kolory nadruków ? Bo od tego zależy kolor koszulki...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika crizzLogo III zlotu odpadło z mojej koszulki przy pierwszym praniu. Z kolei to logo z koszulek A.D. 2003 trzyma się i nie chce puścić. Czy wykonawca był ten sam? Czy tylko mi odpadło?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
Czy damskie koszulki też będą tym razem pozbawione rysunków na plecach, bo na moich plecach znów chyba nic się nie zmieści ?Comment
-
ART, czy rozprowadzanie koszulek odbedzie sie tylko na gieldzie, czy tez przewidujesz mozliwosc wyslania koszulek poczta?5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-głównaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LatarnikART, czy rozprowadzanie koszulek odbedzie sie tylko na gieldzie, czy tez przewidujesz mozliwosc wyslania koszulek poczta?Last edited by Shlangbaum; 2005-05-13, 17:53.Comment
-
Arcie, to straszne. Wszędzie zwłoki
To tyle nie na temat. Czasem mogę się narazićBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART... jak mniemam mniejsza trwałość jest spowodowana praniem w zbyt wysokiej temperaturze...Comment
-
A ja stosuję sposób Pepka. Ale jednak czas robi swojeBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
Comment