po napisaniu mojego ostatniego postu kilka osob mnie zbefsztalo za niedoswiadczenie i za to ze wale pelno ortow. tak weic teraz troszke jush zdazylem sie cos doksztalcic. tak wiec moje pytanie brzmi tak: jak moge zrobic slod majac do dyspozycji jeczmien. wiem ze jakos to sie robi tylko nie moge sie doczytac krok po kroku jak.dzieki za odpowiedz i za niewysmiewanie mnie za durne pytanie
jak przygotowac slod
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mateusz501po napisaniu mojego ostatniego postu kilka osob mnie zbefsztalo za niedoswiadczenie i za to ze wale pelno ortow. tak weic teraz troszke jush zdazylem sie cos doksztalcic. tak wiec moje pytanie brzmi tak: jak moge zrobic slod majac do dyspozycji jeczmien. wiem ze jakos to sie robi tylko nie moge sie doczytac krok po kroku jak.dzieki za odpowiedz i za niewysmiewanie mnie za durne pytanie
jak już wszystko przeczytasz na tematy Ciebie interesujące zgłaszaj się z pytaniami. i pisz proszę poprawnie, bo przestanę wierzyć że jesteś pełnoletni, co jest wymagane przy rejestracji w naszym serwisie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
Comment