W Angielskim sklepie, a wlasciwie sieci Coop, jest promocja piwa Hobgoblin z browaru Wychwood. W eleganckim katroniku znajdziemy 2 dobre piwa Hobgoblin (kto nie zna, niech jak najszybciej nadrobi zaleglosci) i szlanke, o pojemnosci 1 pinty, waska jak do lagera, z tytulowym Hobgoblinem! Calosc kosztuje 3,49 funta i jest to naprawde dobra opcja, gdyz wczesniej zestaw ten kosztowal 5 funtow. Ja juz jeden kupilem
Wielka Brytania, Liverpool, COOP: 2 Hobgobliny + szklanka
Collapse
X
-
Fajna oferta, też bym nabył, ale mi do tego sklepu trochę nie po drodzebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehousePiwo jest pyszne, ale zamieszczanie tu promocji zagranicznych większego sensu nie posiada.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920dokładnie. praktycznie w co rugim sklepie przygranicznym są promocje, a w Niemczech to w każdym hipermarkecie i to non stop a wątpię, żeby ktoś specjalnie jechał po jakiś zestaw
Specjalnie to pewnie nie ,ale ja np jadąc na Słowację wcześniej przeglądałem w internecie oferty w ich hiperach.W Anglii teraz tylu znajomych bliższych czy dalszych pracuje wystarczy
się popytać
Comment
-
-
Kiedys juz toczyła sie podobna dyskusja na temat promocji w Czechach. Zamieszczanie takich informacji w tym miejscu chyba jednak nie ma sensu. Wprowadza to dodatkowe zamieszanie. Jeśli jest jednak taka potrzeba to chyba trzeba utworzyć osobny dział np. pt " Promocje zagraniczne". Sytuacja analogiczna jak z opisami piw - tam tez nie mieszamy polskich z zagranicznymi.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika remfireKiedys juz toczyła sie podobna dyskusja na temat promocji w Czechach. Zamieszczanie takich informacji w tym miejscu chyba jednak nie ma sensu. Wprowadza to dodatkowe zamieszanie. Jeśli jest jednak taka potrzeba to chyba trzeba utworzyć osobny dział np. pt " Promocje zagraniczne". Sytuacja analogiczna jak z opisami piw - tam tez nie mieszamy polskich z zagranicznymi.
Twoje pytania dot. Browaru i komentarze dot. spraw poruszanych w tym dziale, propozycje usprawnień, zmian, etc.
Pomysł bardzo dobry, trzeba go tam Artowi zapuścić do dalszych przemyśleń Uważam, że informacje z zagranicy są potrzebne, w końcu to forum światowe
Comment
-
-
Comment
-
-
Hm, czuje sie dumny!
Przezemnie, calkiem niezamierzenie powstal nowy dzial na forum.
Kilka osob powyzej chialo byc nieco zlosliwe, ale juz wszystko sobie wyjasnilismy i spokojnie mozna wpisywac takze zagraniczne promocje. Obecnie mieszkam daleko od mojego rodzinnego miasta, ale w Czechach, czy na slowacji bylem czestym gosciem i jak tylko nowe 'zagramaniczne' promocje donajde nie omieszkam o nich poinformowac.Celia, cerevisia et conventus.
Comment
-
Comment