Trwa montaż urządzeń w Bierhalle w Katowicach. Wkrótce kilka fotek..
Bierhalle Katowice - teraźniejszość
Collapse
X
-
Bierhalle Katowice - teraźniejszość
Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.plTagi: brak -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jaro109gdzie to cacko montują?
W Katowicach opodal dawnej Huty Baidlona ... coś w rodzaju : www.silesiacenter.plComment
-
Last edited by adam16; 2006-07-03, 23:16.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
-
Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.plComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesNa Tyską giełdę zdążycie mieć piwo?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Przypadkiem będąc w SCC w kinie CinemaCiti , które sąsiaduje z Bierhalle widziałem zainstalowane urządzenia prawdopodobnie warzelni.
Niestety widać , że jeszcze trochę pracy zostało nad wykończeniem lokalu.
Z przykrością jednak zauważyłem , że postęp prac i zaangażowanie ekip jest niewielkie.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzes_chPrzypadkiem będąc w SCC w kinie CinemaCiti , które sąsiaduje z Bierhalle widziałem zainstalowane urządzenia prawdopodobnie warzelni.
Niestety widać , że jeszcze trochę pracy zostało nad wykończeniem lokalu.
Z przykrością jednak zauważyłem , że postęp prac i zaangażowanie ekip jest niewielkie.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
-
Miło mi poinformować, że ruszył proces technologiczny w Bierhalle Katowice.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
Comment