Pomysł na lokal jest prosty. Dlaczego nie umozliwić każdemu gościowi samodzielnego nalania sobie piwa? Bez stania w kolejce do baru czy też czekania na kelnera. Bez niedolewek, marnej piany czy też zmieszania z odstanym piwem. Nalewasz tak jak chcesz i tyle ile chcesz. Pomysł genialny.
Dodatkowo istotne jest to, co mozna sobie nalać. A jest to niepasteryzowany, pobierany bezpośrednio ze stalowych tanków Plzensky Prazdroj. Piwo może nie jest tak fenomenalne jak kvasnicove próbowane w nieodległym Senku na Parkanu ale tak samo łagodne i delikatne. Trzeba przyznać, że smakowitość piwa i możliwość samodzielnego nalewania sprawiają, że licznik odmierzający ilość nalanego piwa pokazuje szybko coraz wyższe wartości Co ciekawe, na dużym telebimie pokazywana jest aktualna statystyka wypitych przez dany stolik ilości piwa. Tak więc do frajdy z samodzielnego polewania piwa dochodzi jeszcze "sportowa" rywalizacja z sąsiednimi stolikami.
The PUB działa na zasadzie franczyzy i obok istniejących lokali w Pilznie i Taborze planowane jest otwarcie kolejnych w Pradze, Hradcu Kralove i Libercu.
Dodatkowo istotne jest to, co mozna sobie nalać. A jest to niepasteryzowany, pobierany bezpośrednio ze stalowych tanków Plzensky Prazdroj. Piwo może nie jest tak fenomenalne jak kvasnicove próbowane w nieodległym Senku na Parkanu ale tak samo łagodne i delikatne. Trzeba przyznać, że smakowitość piwa i możliwość samodzielnego nalewania sprawiają, że licznik odmierzający ilość nalanego piwa pokazuje szybko coraz wyższe wartości Co ciekawe, na dużym telebimie pokazywana jest aktualna statystyka wypitych przez dany stolik ilości piwa. Tak więc do frajdy z samodzielnego polewania piwa dochodzi jeszcze "sportowa" rywalizacja z sąsiednimi stolikami.
The PUB działa na zasadzie franczyzy i obok istniejących lokali w Pilznie i Taborze planowane jest otwarcie kolejnych w Pradze, Hradcu Kralove i Libercu.
Comment