Moim zdaniem, pod względem wyboru Polskich piw, sklep przy Pejzażowej 2a przebija ofertę "U Joli". A i ceny są dużo atrakcyjniejsze. Piwa z Czarnkowa ostatnio mają regularnie, do Joli w sumie wpadam tylko po różne piwa z Felsen'a.
Sklepy w Warszawie - porównanie cen i asortymentu
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika delvish Wyświetlenie odpowiedziJakie miasto, taki "najlepszy" sklepveni, emi, bibi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziEDI długo miejsca nie zagrzeje, nie martw się.
Swoją drogą śmieszy mnie sytuacja, gdy najlepszy sklep w Warszawie z ciekawych piw ma tylko Konstancin i EDIego.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darek99 Wyświetlenie odpowiedziNie jest i nigdy nie był najlepszym sklepem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziWskaż mi najlepszy (z najszerszą nieszablonową ofertą) sklep w Warszawie (nie musi być najtańszy).
oferta bogata i ceny dobreGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Ten sklep, pod względem wyboru piw Polskich przebija "U Joli"
Posiadają też ciekawy wybór piw zagranicznych. Niedawno wprowadzili około 9 różnych piw angielskich (co prawda część z nich dostępna jest również w Carrefourze). Nie jest to sklep wyłącznie alkoholowy, ma gorszą ekspozycję towaru. Część piw, zwłaszcza te w bączkach, powtykane są w półki z nabiałem Poza tym sprzedawca wykazuje chęć do sprowadzania nowych piw na życzenie, więc myślę, że z czasem będzie jeszcze lepiej.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Najtron Wyświetlenie odpowiedziMoim zdaniem, pod względem wyboru Polskich piw, sklep przy Pejzażowej 2a przebija ofertę "U Joli". A i ceny są dużo atrakcyjniejsze. Piwa z Czarnkowa ostatnio mają regularnie, do Joli w sumie wpadam tylko po różne piwa z Felsen'a.
Do wszystkich: PROSZĘ PRZECZYTAĆ ZASADY DZIAŁÓW ZANIM SIĘ UMIEŚCI POST.
Wątek przeniesiono z dyskusji o sklepie Jola.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Poleciał z innymi, wszak też nie za dużo nam mówi o sklepie u Joli.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
Comment