całkiem przypadkowo tam zajrzałem i miłe zaskoczenie.Całkiem spory wybór piw polskich m.in:Janów,Kormoran, Nakło ,Pokrówka ,na pewno były jeszcze jakieś inne,ale nie pamiętam oraz piw czeskich i słowackich.
Lublin, Nadbystrzycka 107, sklep z alkoholem (zamknięte)
Collapse
X
-
nieraz tam kupowałem. sklep godny polecenia. jak się pogada to w miarę możliwości ściągnąć moga co zechcesz. tak właśnie za moją sprawą pojawił się u nich np. Krzepiak całkiem niedługo po wejściu na rynek. pytałem czy nie mają i szukali szukali aż znaleźli. albo np. butelkę po Black Bossie chciałem zdać, gość zauważył że takiego u nich nie ma, a jak następnym razem się pojawiłem to się chwalił że już ściągnął pozytywnie jest
sklep się nazywa "Uwaga alkohole!" o ile dobrze pamiętam. kiedyś jak zajrzę znów to postaram się opisać co mają
-
-
wprawdzie obiecałem, ale uważam, że mogę się z tego nie wywiązać i będzie to usprawiedliwione.
dowiedziałem się, że obsługa sklepu o forum już wie, więc czekajmy, byćmoże niedługo się ujawnią, a wtedy asortyment poznamy z pierwszej ręki
Comment
-
-
Obsługa bardzo miła, dużo piw czeskich (byłem dwa dni temu, więc nie pamiętam wszystkich, na pewno są Opaty, Svijany, jest też Muszkieter z Krusovic), jest Janów, Nakło, Chełm, Obołoń, Lwiwskie i jeszcze sporo innych piw (przypominam sobie jeszcze z Olsztyna, widziałem też Tagera z Browaru na Jurze). Podejrzewam, że zaopatrują się w hurtowni Majex, przy czym piwa są na Nadbystrzyckiej o niebo lepiej wyeksponowane, w bardziej "ustawnej" przestrzeni.
Comment
-
Comment