|
|
||||
|
||||
|
Nagroda:
10-pak porterowego Granda oraz Kufel Gdański Sponsor: Browar Amber konkurs trwa do: 2010-II-09, 20:00 (wtorek) Aby wziąć udział w konkursie należy poprawnie odpowiedzieć na pytanie konkursowe, związane z Browarem Amber... ![]() Browar Amber rok 2009 może uznać za całkiem udany pomimo kryzysu w branży. O ile procent zwiększył swoją sprzedaż w 2009 r. wobec roku 2008? Odpowiedzi proszę podsyłać do mnie na PW. Pierwszą odpowiedź uważam za wiążącą. Wylosowana przez sierotkę komputerową osoba otrzyma ww. nagrodę. Ogłoszenie wyników: 9. lutego 2010r., po 22.00 (tudzież dnia następnego). Zapraszam do udziału w zabawie! Powodzenia! ------------------------------------------------ Regulamin konkursu I. Uczestnictwo
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem! - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek **** Zapraszam do konkursów: (#145) Amber: do wygrania 10pak Złotych Lwów i kufel gdański oraz (#144) Relacja z (piwnej) podróży 2010 - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa |
|
|
||||
|
||||
|
Coś słaba frekwencja... dzisiaj kończy się konkurs
![]()
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem! - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek **** Zapraszam do konkursów: (#145) Amber: do wygrania 10pak Złotych Lwów i kufel gdański oraz (#144) Relacja z (piwnej) podróży 2010 - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa |
|
|
||||
|
||||
|
Tym razem 106 uczestnikom konkursu dziękuję za udział! Niemal wszyscy słusznie wcelowali w dychę.
Gratulacje dla zwycięzcy idą do BrowarBizowicza mas1519 z Krakowa/Dębicy/Bełchatowa, który podał w odpowiedzi konkursowej: "Browar Amber zwiększył swoją sprzedaż w roku 2009 w stosunku do ubiegłego o 10%" - co było prawidłową, najładniejszą, pierwszą odpowiedzią którą wypatrzyła sierotka Szanownego Kolegę proszę o kontakt w sprawie odbioru nagrody ![]()
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem! - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek **** Zapraszam do konkursów: (#145) Amber: do wygrania 10pak Złotych Lwów i kufel gdański oraz (#144) Relacja z (piwnej) podróży 2010 - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa ART edytował/a post 10-02-2010 o godz. 01:23. |
![]() |
| Narzędzia | |
| Sposób wyświetlania | |
|
|